Transfer | Trabzonspor'un listesindeydi, Fenerbahçe'ye Premier Lig'den forvet!

Akın Ungan
17.01.2024 - 16:50 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 16:59

Fenerbahçe, Trabzonspor'un da gündeminde yer alan, Premier Lig ekibi Fulham'ın forveti Carlos Vinicius'u transfer listesine ekledi. İşte tüm detaylar.

Transfer | Trabzonspor'un listesindeydi, Fenerbahçe'ye Premier Lig'den forvet!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe, ara transfer dönemi çalışmalarına hız verdi. Sarı-Lacivertliler, santrfor bölgesine takviyede bulunmak için harekete geçti.

Carlos Vinicius Fenerbahçe'nin radarında

iG Esporte'de yer alan habere göre Fenerbahçe, Fulham'ın forveti Carlos Vinicius'u transfer listesine ekledi. Ali Koç yönetimi, golcü futbolcu için harekete geçti.

Fenerbahçe'nin transferde rakipleri

Haberde Fenerbahçe'nin bu transferde rakiplerinin de bulunduğu kaydedildi. Valencia, Sevilla, Olympiakos, Bahia ve Palmeiras'ın da Vinicius'a talip olduğunu aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Çağlar Söyüncü o teklifi reddetti! Transfer olmak istediği kulübü açıkladı...
Habere Git

Trabzonspor'un da gündemindeydi

Fulham'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Carlos Vinicius, bir dönem Trabzonspor'un da gündeminde yer aldı. Bordo-Mavililer, 28 yaşındaki futbolcu ile sezon başında ciddi şekilde ilgilendi. Fakat Fulham, oyuncunun ayrılmasına sıcak bakmadığı için transfer gerçekleşmedi.

Sözleşmesi devam ediyor

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Carlos Vinicius'un Fulham ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Ayrıca kontratta, İngiliz kulüp tarafından 1 yıl opsiyon da yer alıyor.

16 maçta 3 gol

Eylül 2022'de 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'dan Fulham'a transfer olan Carlos Vinicius, bu sezon 16 maçta forma giydi. Brezilyalı futbolcu 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler