Transfer yasağı bulunan Es Es'e, Trabzonspor engeli! Başkan'dan flaş paylaşım...

Akın Ungan
30.12.2021 - 15:18 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 16:51

Trabzonspor, Eskişehirspor'un gönderdiği belgeyi imzalamadı. Es Es'in transfer yasağı devam etti. Eskişehirspor Başkanı, Ali Koç ve Ahmet Ağaoğlu'nun bulunduğu flaş bir paylaşım yaptı.

Transfer yasağı bulunan Es Es'e, Trabzonspor engeli! Başkan'dan flaş paylaşım...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kötü günler geçiren Eskişehirspor, ara transfer döneminde kadrosuna takviyelerde bulunarak, ligin ikinci yarısında çıkışa geçmek istiyor.

Geçmiş dönemden kalan borçlar nedeniyle bir süredir devam eden transfer yasağı, Eskişehir'in önünde bir engel olarak duruyor.

Trabzonspor'dan imza istendi

Trabzonspor'a Erkan Zengin transferinden dolayı, 3 milyon 264 bin 985 TL borcu bulunan kulüp, Karadeniz yönetiminden borçlarının baki kalması şartıyla imza istedi.

Trabzonspor'dan olumsuz yanıt

2016 yılından beri alacağını tahsil edemeyen Trabzonspor ise bu imza talebini geri çevirdi.

Eskişehirspor'un Trabzonspor dışında 5 dosyası daha bulunurken, daha önce 32 dosyada imza aldılar.

Erkan Zengin'in Eskişehirspor karnesi

İlk olarak, Beşiktaş'tan 8 Ocak 2010 tarihinde Eskişehirspor'a transfer olan Erkan Zengin, Kırmızı-Siyahlı ekipte 220 karşılaşmaya çıktı. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda, 45 gol atarken, 54 asist yaptı.

Eskişehirspor Başkanı'ndan flaş paylaşım

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yanyana çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, fotoğraf hakkında "Keser döner sap döner gün gelir hesap döner." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler