Transferde sıcak gelişme! İmzası an meselesi...

21.06.2017 - 13:51 | Son Güncellenme: 21.06.2017 - 13:51

Transferde sıcak gelişme! İmzası an meselesi...

Bayern Münih'te muhteşem bir sezon geçirmesine rağmen umduğunu bulamayan gölcü futbolcu Robert Lewandowski'nin takımdan ayrılacağı iddiaları arttı. Uzun süreden beri adı Real Madrid'le anılan futbolcuya bu kez Chelsea talip oldu. Geçen sezon tüm kulvarlarda Bayern için 43 gol atan Lewandowski'yi isteyen Conte'nin bu transferin bitirilmesi için her şeyin yapılmasını istediği de iddialar arasında.

Güçlü bir savunma hattı oluşturmaya çalışan Pep Guardiola'nın istediği Kyle Walker için fiyat arttı. Tottenham başkanı Daniei Levy, yıldız oyuncuyu almak isteyen bir kulubün en az 45 milyon pound ödemesi gerektiğini açıkladı. Guardiola ise yönetimin bu transferi bitirmesini bekliyor.

Lukaku için girişimlerini sürdüren Chelsea'ye bu kez Manchester United ve Bayern Münih talip oldu. Transferin bittiği düşünüldüğü dönemde yeni tekliflerin olması fiyatı da oldukça artırdı. Lukaku için 80 milyon poundun üstünde rakamlar konuşuluyor.

Arsenal'in sağ beki Hector Bellerin'in ailesine Barcelona'da ev alması kafaları karıştırdı. Uzun süreden beri Barcelona ile ismi anılan genç futbolcunun aldığı ev transferin bittiği yönünde yorumları da beraberinde getirdi.

Juventus'tan ayrıldığını açıklayan Dani Alves sürpriz bir imzaya hazırlanıyor. Eski teknik direktörü Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester City'den teklif alan Brezilyalı futbolcunun Premier League'de oynamak için bu teklife 'evet' dediği iddia ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler