Tugay Kerimoğlu, teknik direktörlüğü bıraktı mı? Açıkladı!

03.05.2018 - 23:27 | Son Güncellenme: 03.05.2018 - 23:27

Tugay Kerimoğlu, teknik direktörlüğü bıraktı mı? Açıkladı!

Eski Milli futbolcular Nihat Kahveci ve Tugay Kerimoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktörlüğü bıraktığını açıklayan Tugay Kerimoğlu, bu sözlerine de açıklık getirdi. Kerimoğlu, "Hala sözümün arkasındayım. Değer yargılarımız sıfır" dedi.

İsmi sezon öncesinde Eskişehirspor'la anılan Nihat Kahveci, Eskişehirspor iddialarına açıklık getirdi. 

İşte detaylar...

Tugay Kerimoğlu, teknik direktörlüğü bıraktı mı?

Teknik direktörlüğü bıraktığını açıklayan ve kararının hala arkasında durduğunu belirten Tugay Kerimoğlu, "Hala sözümün arkasındayım. Çünkü biz ülkemizde Türk insanın nerelerde olduğunu göremiyoruz. Değer yargılarımız sıfır. Yurt dışında saygı görüyorum. Teknik direktörlük yapmayacağım.  Bu ülkede 3 hafta maç kaybettiğin zaman kulüp başkanı 'Hocamızın arkasındayız' diyorsa anlayın ki hoca kovulacak. Paylaşmaktan yanayım. Karşınızdaki insan size bir şey vermiyorsa paylaşmanın da ne anlamı var! Şenol Güneş bir durumda, Fatih Terim' şampiyonluk yarışındaki stresle uğraşıyor, Aykut Kocaman ise Fenerbahçe'nin durumuyla uğraşıyor. Hadi hocalarımızdan bir şeyler alalım. Nihat beni bilir. Ben bir karar verdim, yanlışsa da inatla bunun arkasında durmam" dedi.  

Nihat Kahveci, Eskişehirspor'dan teklif aldı mı?

Eskişehirspor'la sezon öncesi görüştüğünü belirten Nihat Kahveci,"Tugay hocanın kararında çok güzel bir mesaj var. Şu anda yorumculuk yapıyoruz. İkimizin de prolisansı var. Tugay hocanın konuşmasından sonra çok mesaj aldık. Tugay hoca burada mesaj veriyor. Ben iyi bir projeyle tekrardan teknik direktörlüğe başlayacağını düşünüyorum. Ben de teknik direktörlük yapmak istiyorum. Ama acele etmek istemiyorum. İyi şartlar oluştuğunda neden olmasın? Eskişehirspor'dan teklif geldi. Dediğim olay iyi yerden başlamak. O dönem Eskişehirspor'da ciddi sıkıntılar vardı. Benim adıma kötü bir seçim olacaktı. Gelinen nokta doğru karar verdiğimi gösteriyor. Eskişehirspor, Süper Lig'de olması gereken bir camia" açıklamasında bulundu.

AJANSSPOR/ Salim MANAV-

Senin için hazırladığımız haberler