Türk hocanın takımı, koronayı ihlal etti!

12.06.2020 - 01:29 | Son Güncellenme: 12.06.2020 - 01:29

Türk teknik direktör Kenan Koçak'ın çalıştırdığı Bundesliga 2 kulüplerinden Hannover'in 5 oyuncusunun otobanda durdurulan bir otomobil içinde bulunduğu tespit edildi.

HÜSEYİN ÖZKÖK-AJANSSPOR

Pazar günü Hannover'in Heidenheim'ı 2-1 yendiği karşılaşmada kadroya giremeyen 5 oyuncu Felipe (33), Josip Elez (26), Miiko Albornoz (29), Sebastian Soto (19) und Simon Stehle (18), maçı birlikte televizyondan izledikten sonra ayrı arabalarla evlerine gitmeleri gerekirken tamamı aynı arabaya binerek evlerine gitmeye kalkışınca polis tarafından durduruldu.

Aşağı Saksonya engeli!

Maskesiz ve Aşağı Saksonya Eyaleti kurallarına göre ayrı evlerden oldukları halde 5 kişi aynı arabaya binerek kuralları ihlal ettiği tespit edilen beş oyuncu, 250'şer Euro para cezasına çarptırıldı.

Olayı öğrendikten sonra açıklama yapan Hannover Sportif Direktörü Gerhard Zuber oyuncuların yaptığını çok büyük bir aptallık olarak niteledi. Bu ihlal nedeniyle takım antrenmanından alınan beş oyuncuya yapılan ilk testler ise negatif çıktı. Pazar günü oynanacak Darmstadt maçı öncesi yapılacak testlerde de oyuncuların negatif sonuç elde edilmesi durumunda kulübe herhangi bir yaptırım uygulanmayacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler