Uçuştaki Max Kruse, müzmin yedek Karius!

18.12.2020 - 10:15 | Son Güncellenme: 18.12.2020 - 10:28

Fenerbahçe formasıyla Türkiye macerası çok uzun sürmeyen Max Kruse ile Beşiktaş'ta beklentilerin altında kalan Loris Karius kariyerine Union Berlin'de devam ediyor. Alman basını iki ismin performansını analiz etti. Kruse'nin başarılı performansına vurgu yapılırken, Karius'un ise hayal kırıklığı yarattığı konuşuluyor. İşte Alman basınının Kruse ve Karius ile ilgili dikkat çeken analizi...

Uçuştaki Max Kruse, müzmin yedek Karius!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Max Kruse ile Beşiktaş’ı dava ederek Türkiye macerasını sonlandıran Loris Karius ile ilgili bir analiz yazısı paylaşıldı. Alman basını; Bundesliga’da yapılan ve bazı dikkat çeken transferleri incelerken, Max Kruse’nin tüm transferleri gölgede bıraktığını yazdı. Tüm detaylar haberimizde...

“Karius yedekte kalmaya devam eder”

Liverpool’dan kiralık olarak Union Berlin’e transfer olan kaleci Loris Karius ile ilgili yapılan değerlendirmede, “Düzenli olarak forma giymek için yeni bir maceraya atıldı. 27 yaşındaki Karius, henüz kendisini gösterecek performansı gösteremedi. Union Berlin’de 34 yaşındaki Luthe’nin mevcut performansını devam ettirmesi halinde Karius yedeklerde kalmaya devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Liverpool kapıları kapatmıştı, Berlin’de 11’de şans bulamadı

Bu sezon Loris Karius Union Berlin’de resmi bir maça çıkamadı ve ilk 11’de şans bulamadı. Karius, Berlin ekibine transfer olurken, ”Benim için yeni bir sayfa. Liverpool’a dönme konusunda görüşme yaptığımızda Jürgen Klopp bana Berlin’e gitmemi ve beni kadroda düşünmediğini söyledi” demişti. Beşiktaş ile 67 maça çıkan Alman futbolcu, kalesinde 95 gol görmüştü.

“Kruse transferi her şeyi gölgede bırakıyor”

Öte yandan Max Kruse ile ilgili yapılan değerlendirmede ise şu ifadelere yer verildi:

“Sezon öncesinde Max Kruse büyük beklentilerle transfer edildi. O beklentilere karşılık verdiği, hatta beklentilerin üstünde performans sergilediği ortada. Takımın seviyesini yükseltti. 6 gol 5 asistlik katkısıyla Union Berlin’in açık ara en tehlikeli oyuncusu oldu. Tabii ki Berlin ekibi ve taraftarı Kruse’nin sakatlığı sebebiyle bir süre ondan mahrum kalacak. Kruse transferi her şeyi gölgede bırakıyor.”

Kruse’nin sakatlığı ne, kaç ay yok?

Max Kruse’nin sağ arka uyluk bölgesinde bir yaralanma ile karşı karşıya kaldığı belirtilmişti. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Kruse, sakatlığı ile ilgili durumu da kendisi açıkladı. Futbolcu, ” Yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağım. İlk başta dizimi düşündüm ve bunun çapraz bağ olabileceğini sandım. Neyse ki çapraz bağ yırtığı yok. Yırtık bir kas yırtığı” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe’de Kruse kaç gol atmıştı?

Senin için hazırladığımız haberler