Ufak bir risk bile varsa bu maçlar oynanmamalı!

13.05.2020 - 16:58 | Son Güncellenme: 13.05.2020 - 17:02

Ufak bir risk bile varsa bu maçlar oynanmamalı!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Hannover 96 Teknik Direktörü Kenan Koçak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Elimizden geldiği kadar antrenman yapmaya çalışıyoruz. Almanya'da vakalar azalıyor. Almanya bu pandemiyi kontrol altına aldı diyebiliriz. Biz bu hafta evimizde oynayacaktık ancak rakibimizde 2 tane vaka çıktı ve maçımız ertelendi."

"Bazı şeyleri yaşayıp göreceğiz"

"Burada en iyi kararı sağlıkçılar verir. İnsan sağlığı her şeyden daha önemli. Sağlık Bakanlığı futbol oynanması konusunda bir risk görmedi. Ben burada Sağlık Bakanlığı'na güveniyorum ancak ufak bir risk dahi varsa futbol oynanmamalı. Eğer risk yoksa futbol oynamaya devam edebiliriz. Ligler başlamadan önce kampa girdik. Yedek kulübüesinde oturanlar maske takacak ve sevinçlere dikkat edeceğiz. Bizim elimize bir protokol geldi ve biz bu protokole uymaya çalışacağız. Bu özel bir durum. Bazı şeyleri yaşayıp göreceğiz."

Gazozuna maç yapmayacağız!

Kenan Koçak son olarak bu maçların ciddiyetine vurgu yaptı ve ekledi:

"Sahaya çıkıp gazozuna maç yapmayacağız. Sonuç olarak bu maçlar puan maçı. Her şeyi yaşayıp göreceğiz. Almanya bu konuda bize bir tedbirler kataloğu sundu ve biz bu kurallara uyacağız. Seyircisiz futbol oynamak çok zor. Umarım süreci en kısa zamanda atlatırız."

Senin için hazırladığımız haberler