Vedat Muriç mö sesi gelen eti yedi!

Cüneyt Muharremoğlu
29.09.2022 - 13:53 | Son Güncellenme: 29.09.2022 - 13:58

Daha önce eşi için "Çiğ etle besliyorum" diyen Edibe Muriç, attığı gollerden sonra İspanya La Liga'da Mallorca forması giyen Vedat Muriç için yeni paylaşım yaptı.

Vedat Muriç mö sesi gelen eti yedi!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'den önce Lazio'ya transfer olan ancak İtalya dönemi başarısız geçen Kosovalı Vedat Muriç, İspanya'nın Mallorca takımında adeta yeniden doğdu. Hem kulübünde hem milli takımda attığı gollerle dikkat çeken forvet için eşi Edibe Muriç'ten espirili bir paylaşım geldi.

Milli takımda 2 gol attı

UEFA Uluslar Ligi'nde Kosova formasıyla Güney Kıbrıs'a iki gol atan ve 1 asist yapan Vedat Muriç 5-1 kazanılan karşılaşmaya damga vurdu. Muriç'in attığı ikinci golün asistini Galatasaraylı Rashica yaptı.

İlgini Çekebilir
Vedat Muriç'in yeni takımı belli oldu!
Habere Git

"Etten mö diye ses geliyor"

Mallorca'da takımına attığı gollerle dikkat çeken Kosavalı forvet için eşi Edibe Muriç, sosyal medya hesabından espirili bir paylaşım yaptı. Eşinin yemek yerken fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Edibe Muriç, "Etten mööö diye ses geliyor" dedi.

İspanya'da kendini buldu

Lazio'dan Club Brugge'a transferi son anda olmayan ve 7.7 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibi Mallorca'ya imza atan Kosovalı golcü sezona iyi bir başlangıç yaptı. 28 yaşındaki forvet 6 lig maçında 3 gollük katkı sağladı. Muriç, gollerinden birini Real Madrid ağlarına yolladı.

"Çiğ etle besliyorum"

Vedat Muriç, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Edibe muriç'ten çiğ et paylaşımı gelmişti. Bir taraftadrın sarı lacivertli formayla 15 gol tana Kosovalı forveti için "Bu adama ne yediriyorsun da böyle performansı?"sorusuna Edebi Muriç, "Çiğ etle besliyorum" yanıtını vermişti. 

İlgini Çekebilir
Vedat Muriqi, Real Madrid'i de boş geçmedi
Habere Git

"Buralara geleceğini düşünmedim"

Edibe Muriç bir söyleşide bu paylaşımı neden yaptığını şöyle anlatmıştı: "Bu adama ne yediriyorsun da böyle performansı? mesajları geliyordu. Ben de maçta golü kaydettim. Paylaştım ve 'Çiğ etle besliyorum' dedim. Hiç buralara geleceğini düşünmedim. Sonra taraftarların oldukça hoşuna gitti bu. Hatta hâlâ ‘çiğ etle besledin mi? mesajları geliyor maçtan önce. Maçtan sonra da ‘beslemişsin’ ya da ‘beslememişsin’ diyorlar performansa göre."

Vedat Muriç kimdir?

24 Nisan 1994 Prizen doğumlu Vedat Muriç, Türkiye'ye 2014-15 sezonunda Giresunspor'la geldi. Sırasıyla Gençlerbirliği, Rizespor ve Fenerbahçe formaları giydi. Fenerbahçe performansıyla 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Serie A takımı Lazio'ya transfer oldu. 2021-22 sezonunda kiralık olarak şu andaki takımı Mallorca'nın formasını giydi. Sezon başında Club Brugge'e transferi son anda yattı ve daha önce kiralık olarak oynadığı mallorca'ya bonservisiyle transfer oldu. Kariyerinde toplam 320 maça çıkan Kosovalı forvet 91 gol atarken 28 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler