Eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi için Lazio'ya Resmi Teklif Yapıldı!

Akın Ungan
16.01.2022 - 13:55 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 16:37

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündeminde olan Lazio oyuncusu Vedat Muriqi için resmi transfer teklifi yapıldı. Vedat Muriqi hangi takıma gidecek? İşte detaylar...

Eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi için Lazio'ya Resmi Teklif Yapıldı!

İtayla Serie A'da Lazio takımında forma giyen Vedat Muriqi için resmi transfer teklifi yapıldığı belli oldu. Kulübün Sportif Direktörü, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Resmi teklif Rusya'dan

İtalya'dan Sport 24'e konuşam Lazio Sportif Direktörü Iglı Tare, Vedat Muriqi için kulübe gelen bir resmi teklif olduğunu açıkladı. Tare, "Rusya'dan bir teklif aldık, ama daha fazlasını söyleyemem" ifadesini kullandı.

Yusuf Yazıcı ile takım arkadaşı mı olacak?

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Vedat Muriqi'e resmi teklifte bulunan Rus kulüp, Yusuf Yazıcı'yı da satın alma opsiyonu ile kiralayan CSKA Morkova.

Satın alma opsiyonunda 12 Milyon Euro bulunan Yazıcı, sağlık kontrollerinden geçti.

İlgini Çekebilir
Vedat Muriç adım adım Premier Lig'e
Habere Git

Vedat Muriqi'in İtayla macerası

15 Eylül 2020'de Fenerbahçe'den 19.92 Milyon Euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da bekleneni veremedi. Muriqi, Lazio formasıyla çıktığı 48 maçta 2 gol, 2 asist kaydetti.

Kosovalı golcü, Lazio'ya transfer olmadan önce Fenerbahçe'de çıktığı 36 maçta, 17 kez gol sevinci yaşarken 7 kere de asist yapmıştı.

Muriqi'in şu anki piyasa değerinin 8 Milyon Euro olduğu belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı'nın menajeri transferi resmen duyurdu!
Habere Git

Kariyerinde toplam 295 maça çıkan tecrübeli golcü, 83 kez rakip fileleri havalandırırken, 25 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler