Victor Osimhen'den PSG'ye kötü haber! Transfer...

Ali Bozkurt
08.05.2024 - 17:52 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 18:02

İtalyan devi Napoli'de gösterdiği performans sonrası devlerin dikkatini çeken Victor Osimhen'e PSG'den transfer teklifi geldi. Yıldız oyuncu teklifi kabul etmedi. Detaylar...

Victor Osimhen'den PSG'ye kötü haber! Transfer...

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Dortmund'a elenerek finale çıkma şansını kaybeden PSG, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da erken başladı. Fransız temsilcisi Napoli'nin yıldız oyuncusu Victor Osimhen'i kadrosuna katmak isterken yıldız oyuncudan teklife cevap geldi.

Teklifi kabul etmedi

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Napoli'nin yıldız oyuncusu Victor Osimhen, Paris Saint-Germain'den gelen teklifi reddetti.

Hedefi Premier Lig

PSG'nin teklifini kabul etmeyen 25 yaşındaki Nijeryalı santrforun, Premier Lig'de oynama hayalleri olduğu için PSG'nin teklifini kabul etmedi. Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Yıldız oyuncu Ligue 1'de yeniden forma giymek istemediğinden dolayı bu teklifi reddettiği söylendi.

Dev serbest kalma maddesi var

Sözleşmesinde 130 milyon euro serbest kalma maddesi olan Victor Osimhen için Arsenal ve Chelsea'nin takipte olduğu da iddia edildi.

17 gol 4 asist

Bu sezon Napoli formasıyla 30 resmi maça çıkan Victor Osimhen bu karşılaşmalarda 17 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler