Adı Sık Sık Beşiktaş ile Anılan Lyanco, Katar'da Rakibini Tokatladı

Orhan Gülek
29.09.2023 - 12:40 | Son Güncellenme: 29.09.2023 - 12:49

Transfer dönemi boyunca adı Beşiktaş ile birlikte anılan ancak Katar ekibi Al Gharafa'ya transfer olan Lyanco, maçta rakibini tokatladı. İşte tüm detaylar

Adı Sık Sık Beşiktaş ile Anılan Lyanco, Katar'da Rakibini Tokatladı

AJANSSPOR - HABER

Transfer dönemi boyunca adı Beşiktaş ile birlikte anılan ancak Katar ekibi Al Gharafa'ya transfer olan Lyanco, herkesi şok eden bir harekete imza attı

Lyanco tokat attı, kırmızı kart gördü

Katar'ın Al Gharafa ekibinde forma giyen 26 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu, rakibine tokat atarak kırmızı kart gördü.

Takımının, Al Sadd'a 4-0 kaybettiği maçta rakip futbolcunun tepkisine 'tokat' ile cevap veren 26 yaşındaki futbolcu akıllara durgunluk veren görüntüye sahne oldu.

Beşiktaş, Lyanco'dan son anda vazgeçmişti

Sezon başında stoper arayışında olan Beşiktaş, uzun süre ilgilendiği hatta sağlık kontrolünden geçirdiği Lyanco transferinden son anda vazgeçmişti.

Lyanco sakat çıkmıştı

Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonucunda ikna ettiği ve İstanbul'a getirttiği Lyanco, sağlık kontrolünü geçememiş ve transfer iptal olmuştu. İstanbul'daki sağlık kontrollerinde 26 yaşındaki Brezilyalı stoperin diz kıkırdağında erime ve menisküsünde sorun ortaya çıktı. Yapılan ilk testi geçen, ancak ikinci testte başarılı olamayan Lyanco'nun ameliyat olması gerektiği ortaya çıkınca, yönetim şok yaşadı. Southampton kulübünden 6 milyon euro karşılığında transfer edilecek olan Lyanco'da yaşanan sorun üzerine transferinden vazgeçildi.

Lyanco'nun geçen sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Southampton formasıyla 30 resmi maça çıkan Lyanco Vojnovic bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler