Volkan Demirel'den Christian Atsu paylaşımı

Özgür Koç
10.01.2024 - 13:36 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 13:54

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Christian Atsu'yu andı. İşte detaylar...

Volkan Demirel'den Christian Atsu paylaşımı

AJANSSPOR - HABER

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel 6 şubat depremlerinde hayatını kaybeden Ganalı futbolcusu Christian Atsu'yu doğum gününde unutmadı.

6 Şubat depreminde hayatını kaybetti

Ülkemizde 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaydettiği deprem fekalatinde Hatayspor'un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu da hayatını kaybetmişti. 

Volkan Demirel, Atsu'yu unutmadı

Yanan felaketin arkasından depremzedelere yardım edilmesi ve bölgenin yaralarının sarılması için ön ayak olan ve canla başla çalışan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deprem hayatını kaybeden eski oyuncusu unutmadı.   

"Doğum günün kutlu olsun güzel adam"

42 yaşındaki teknik direktör sosyal medya hesabından Chistian Atsu'yla sarılarak gol sevinci yaşadıkları siyah beyaz fotoğrafla birlikte "Doğum günün kutlu olsun güzel adam" notunu paylaştı. 

"Acımız ortak. Unutmayacağız"

Öte yandan Volkan Demirel ligde bugün Gaziantep FK ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili yaptığı paylaşımda, Gazinantep FK ve Hatayspor formalı iki çocuğun birbirine salırarak deprem yıkıntıları arasında televizyondan maç izlediği fotoğrafla birlikte "Acımız ortak. Unutmayacağız" notunu paylaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler