Welliton Galatasaray'dan teklif aldı mı? Resmi açıklama!

17.08.2017 - 13:10 | Son Güncellenme: 17.08.2017 - 13:10

Welliton Galatasaray'dan teklif aldı mı? Resmi açıklama!

AJANSSPOR ÖZEL- Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Başkan Bedir ismi son günlerde Galatasaray ile anılan Welliton hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Erol Bedir'in röportajından önemli satır başları:

'Galatasaray beklemediğimiz bir Galatasaray olarak sahaya çıktı'

"Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Bazı olaylar olmasın istiyorum fakat son haftalarda tatsız olaylar yaşandı. Umarım bir daha bu olaylar yaşanmaz. Hak eden kazansın. İlk maçımız Galatasaray maçıydı, yenilenmiş bir takımdı. Biz de çok transferler yaptık. Aslında yeni bir takımdık. İşin doğrusu İstanbul'dan puan alacağımızı umut ettik. Galatasaray beklemediğimiz bir Galatasaray olarak sahaya çıktı. Galatasaray kupada basit bir takıma elenmesine rağmen bizim maçta çok iyi oynadı ve hamlelerimizi boşa çıkardı. Mağlubiyetten dersler çıkarttık. Bizde kaliteli takımız, İnşallah Göztepe maçıyla birlikte kalan 33 maçımızdan galibiyet hedefliyoruz"

'Medya Galatasaray'ın kötü oyununu konuşurdu'

"Takımımız Avusturya'daki hazırlık maçlarında çok az pozisyon vererek ya galip geldi ya da berabere kaldı. Galatasaray maçından puan ya da puanlar alabilseydik, iyi oyunumuzdan bahsedilebilirdi. Fakat medya o zamanda Galatasaray'ın kötü oyununu konuşurdu. Hocamız koşu mesafesinin azlığından bahsetti. Bana göre iyi bir provaydı. Umudumuzu üst seviyede tutuyoruz"

 

'FIFA'ya başvurumuzu yaptık'

"Welliton konusunda FIFA'ya başvurumuzu yaptık. Oyuncunun en ufak alacağı yok, en ufak problem yok. Avukat ve menajerlerin oyununa gelerek fesih yaptı.
Welliton'un biraz da futbol kültüründen yoksun olması buna etken. Federasyon fesihlerde kimin haklı ya da haksız olduğunu dikkate almaz. Fesih gerçekleşir. Kimse benim o dönem yapmış olduğum haksız fesih açıklamamı dikkate almadı ama yaklaşık bir haftadır Türkiye'den 3-4 kulüp bizimle bonservis pazarlığı yapıyor. Kulüpler bizim bilgimiz dışında oyuncuyla anlaşma yaparsa bir ceza söz konusu. Fesih işlemlerinin ertesi günü kulüplerimize yazı gönerdik, bizim bilgimiz dışında anlaşma olursa olayın hukuksal boyuta taşınacağını belirttik" 

'Dua ediyorum, Welliton bir takımla anlaşsın diye...'

"Bize geri dönüş yapan kulüplere olumlu yönde dönüşlerimiz oldu. Bizimle görüşmeden, bizimle iletişime geçmeden, oyuncuyla direkt anlaşan kulüpler olursa mutlu oluruz bu Türkiye'den olursa daha iyi olur. Yurt dışında icra takibi ve mahkeme süreci zor olur. Oyuncu tazminatlarını ödemek zorunda, iki gün önce davamızı açtık. Bir kulüple anlaşırsa kulüpte cezalar oyuncu da. Weilton'un durumu budur, istediği takıma gidebilir,artık muhatamızı bilelim. Dua ediyorum, Welliton bir an evvel bir takımla anlaşsın diye..."

'Welliton için Galatasaray'ın bir teklifi yok!'

"Welliton için Galatasaray'ın bir teklifi yok. Oyuncuyla ilgilenen Anadolu'dan 3 takım var. İstanbul takımları ve Trabzonspor'dan henüz gelen bir teklif olmadı. Normalde oyuncunun bizden çıkış bedeli 2.5 milyon Euro. Biz oyuncunun son olaylarından rahatsız deyiliz dersek gidebilir. Bunun dışında kulüpler hukuksal bir problem olmasın isterse bizim bakış açımız değişecektir ve ücrette kolaylık sağlayabiliriz. Welliton için iki kulüple pazarlığımız devam ediyor. Bir kulübün teklifini direkt reddeddik. Galatasaray, Trabzonspor ve diğer kuüplerimiz bizim kardeş kulüplerimiz oturur konuşuruz"

Mersin'de patladı!

Öte yandan; geçtiğimiz sezon Kayserispor formasını terleten Welliton, Sarı-Kırmızılı takımda görev aldığı 26 karşılaşmada; 15 gol, 1 asist kaydetti. Türkiye macerasına 2014/15 sezonunda Mersin İdman Yurdu'yla birlikte başlayan Brezilyalı oyuncu, Kırmızı-Lacivertlilerde sergilediği performansla adından sıklıkla bahsettirmişti. 

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

Senin için hazırladığımız haberler