Xabi Alonso'dan Fenerbahçe'yi sevindirecek hamle! Bayer Leverkusen

Cem Ergün
02.05.2024 - 22:14 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 22:44

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe için kritik bir iddia gündeme geldi. Xabi Alonso'nun liderliğindeki Bayer Leverkusen'in, Sarı-Lacivertlilerin 2 yıldızını transfer etmek istediği kaydedildi.

Xabi Alonso'dan Fenerbahçe'yi sevindirecek hamle! Bayer Leverkusen

AJANSSPOR HABER

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bayer Leverkusen ile bu sezon Bundesliga'da şampiyonluğa ulaşan Xabi Alonso, gelecek sezon için gözünü Fenerbahçe'nin iki yıldızına dikti. İşte detaylar...

Alonso liderliğindeki Leverkusen'in yeni hedefi

Xabi Alonso liderliğindeki Bayer Leverkusen, bu sezon Bundesliga'da haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan etti. Bu sezon ligde 31 maçta 25 galibiyet ve 6 beraberlik elde eden Alman ekibi, sıradaki hedefini namağlup şampiyonluk olarak belirledi.

Yoluna Avrupa Ligi'nde de devam eden Bayer Leverkusen, tıpkı ligde olduğu gibi henüz yenilgi yüzü görmedi. Avrupa Ligi Yarı Final mücadelesinde Roma ile eşleşen Leverkusen, rakibi karşısında finale çıkmak için mücadele edecek.

Xabi Alonso'nun Fenerbahçeli gözdeleri

Habere göre, Bayer Leverkusen'in başarılı teknik direktörü Xabi Alonso'nun, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosunda görmek istediği ifade edildi. Ferdi'nin birçok mevkide forma giyebilmesinin bu transferi gündeme getirdiği ve Alonso'nun sistemine uygun görüldüğü aktarıldı.

Bayer Leverkusen'in, Fenerbahçe'den kadrosunda görmek istediği bir diğer ismin de İsmail Yüksek olduğu ifade edildi. Alman ekibinin geçtiğimiz sezon da milli futbolcuyu takip ettiği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler