Yavru Horoz bunu hep yapıyor

02.03.2017 - 17:57 | Son Güncellenme: 02.03.2017 - 17:57

Galibiyet hasreti 12 maça çıkan 3. Lig 3. Grup takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor’da, öne geçtikten sonra hemen gol yeme hastalığı deplasmandaki Sultanbeyli Belediyesi maçında da yaşandı..

Haber: Sebahattin ALP /DENİZLİ (Ajansspor)

Aynı senaryoyu Muğlaspor, Afjet Afyonspor, Düzyurtspor maçlarında yaşayan kırmızı beyazlıların akıbeti, Sultanbeyli Belediyespor deplasmanında da aynı oldu. 8’de Hakan Akman ile öne geçen kırmızı beyazlılar, 15’de Gökhan’ın golüne engel olamadı. Sultanbeyli deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Teknik Sorumlu Yaşar Güvenli, “Hakan’ın golünden sonra, son maçlarda yaşadığımız fakat önüne bir türlü geçemediğimiz konsantrasyon kaybını yaşadık. Elimizdeki topu rakibe verdik ve kalemizde golü gördük. Bundan sonra biraz moralimiz bozulsa da, oyun üstünlüğü elimizdeydi ” dedi.

"Son sıradan kurtulduk!"

Takımına güvendiğini söyleyen Güvenli, “Büyük şanssızlık yaşıyoruz. Düzyurt maçından öne geçtikten üç dakika sonra kalemizde eşitlik sayısını gördük. O maçı kaybettik. Afjet Afyonspor maçında gol attıktan iki dakika sonra gol yedik. O maçta iki puan bıraktık. Bu hafta aldığımız puanla sıralamanın en altından kurtulduk. Fakat kaybettiğimiz puanları düşünürsek zaten düşme hattından uzaklaşmış olacaktık. Genç bir takımım var. Öğrencilerime güveniyorum. Her geçen gün üzerine koyuyorlar. Oynadıkları oyundan memnunum. Önümüzde 10 hafta var. Bizim için her maç final. Ne yapıp edip bu takımı ligde tutacağız” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler