Yeni golcü Fas'tan geliyor! 2,5 yıllık sözleşme...

Özgür Koç
01.02.2024 - 09:51 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 10:04

Ara transferde bugüne kadar 5 oyuncuyu kadrosuna katan Konyaspor aradığı golcüyü de Fas'ta buldu. Yeşil beyazlılar Bouly Junior Sambou için resmi teklif yaptı. İşte detaylar...

Yeni golcü Fas'tan geliyor! 2,5 yıllık sözleşme...

AJANSSPOR - HABER

Hakan Keleş ile yollarını ayırıp takımı Fahrudin Omerovic'e emanet ettikten sonra kadrosunu güçlendirmek için transfer harekatına başlayan Konyaspor'da imzalar ardı ardına atılıyor. Emmanuel Boateng, Jakub Slowik, Filip Damjanovic, Valon Ethemi ve Alassane Ndao'yu transfer eden yeşil beyazlılar, golcü transferinde de mutlu sona yakın.

Sambaou transferi bitiyor

Konyaspor, Fas ekibi Wydad forması giyen 25 yaşındaki Senegalli golcü Bouly Junior Sambou'nun transferini bitirmek üzere.

İkinci başkan doğruladı

Tümosan Konyaspor İkinci Başkanı Ahmet Bulut da hem Bouly Junior Sambou hem de kulübü Wydad ile görüştüklerini ve transferde önemli mesafe kat ettiklerini doğruladı. 

2,5 yıllık teklif

Yeşil beyazlıların, 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Senegalli golcüye 2.5 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.  

Bu sezon 23 maçta oynadı

1.83 m ve sağ ayaklı santrfor, aynı zamanda forvet arkası ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. Wydad formasıyla 69 maçta 26 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Sambou, bu sezon ise 23 maçta 5 gol kaydetti. 

Güncel piyasa değeri 700 bin Euro

Profesyonel kariyerine, Teungeuth FC kulübünde başlayan Senegalli futbolcu, daha sonra formasını giydiği ASC Jaraaf'tan 153 bin euro bonservis ile Wydad AC kulübüne transfer oldu. 2022/23 sezonunda Botola Pro Inwi Ligi gol kralı olan Bouly Junior Sambou, 1 kez de Senegal Milli Takımı forması giyme şansı yakaladı. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 700 bin Euro.

Senin için hazırladığımız haberler