Yeni Malatyaspor dediğini yaptı! Acquah, gönül aldı...

08.11.2020 - 17:39 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 17:40

Yeni Malatyaspor'da forma giyen Afriyie Acquah, bu sezonki ilk golünü Denizlispor maçında attı. Afriyie Acquah neden kadro dışı bırakılmadı? Hamza Hamzaoğlu ile ne görüştü? İşte detaylar...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, geçen hafta Beşiktaş ile oynadıkları maçta oyundan çıkarken tepkiliydi. Futbolcu öncesinde ise kaptanlık pazubandını yere atmıştı. Bu tavrı sebebiyle Acquah'a teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Bakalım bir daha pazubandı takabilecek mi?" sözleriyle tepki göstermişti.

Acquah'ın kadro dışı kalmayacağı Radyospor'da açıklandı

Hamzaoğlu'nun bu açıklamalarının ardından Yeni Malatyaspor yöneticisi Hakkı Çelikel Radyospor'da Gün Ortası programında sorularımızı yanıtladı. Çelikel, futbolcuyu kadro dışı bırakmayacaklarını, oyuncunun aslında iyi niyetli olduğunu ve oynama isteği yüzünden böyle bir tepki gösterdiğini ifade etti.

Hamza Hamzaoğlu'ndan gerekli uyarı ve gelen gol

Hafta arasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcuya gereken uyarıları yaptı. Bu konuda söz veren Acquah, Denizlispor maçına ilk 11'de başladı. 28 yaşındaki futbolcu takımının ikinci golüne imza attı ve gönül aldı.

Kaptan kim oldu?

Karşılaşmada Yeni Malatyaspor'un kaptanlık pazubandını takan isim ise Murat Akça oldu. Öte yandan Acquah, bu maçta 90 dakika forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler