Royal Antwerp Yedek Kulübesinde E-Sigara İçen Radja Nainggolan Kado Dışı!

Akın Ungan
18.10.2022 - 11:20 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 11:36

Standard Liege - Royal Antwerp maçında Radja Nainggolan, yedek kulübesinde elektronik sigara içti. Yıldız futbolcu, kadro dışı kaldı. İşte detaylar...

Royal Antwerp Yedek Kulübesinde E-Sigara İçen Radja Nainggolan Kado Dışı!

Belçika Ligi'nin 10. haftasında Royal Antwerp, Standard Liege'e konuk oldu. 3-0 Standard Liege üstünlüğü ile tamamlanan mücadeleye, Royal Antwerp'in yıldız futbolcusu Radja Nainggolan damga vurdu. Belçikalı oyuncu, yedek kulübesinde elektronik sigara içerken görüntülendi.

Kadro dışı bırakıldı

Radja Nainggolan'ın maçın ortasında elektronik sigara içmesi izleyenleri hayrete düşürdü. Royal Antwerp ise 3-0 kaybedilen maçın ardından oyuncusunun kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

"Radja'yı süresiz kadro dışı bırakma kararı aldık"

Kulüpten yapılan açıklamada Radja Nainggolan'ın kadro dışı bırakılarak rezerv takıma gönderildiği belirtildi. Söz konusu açıklamada, "Kulübümüz, Nainggolan'ın istekleri ve beklentileri odaklı bir görüşme gerçekleştirdi. Radja'yı süresiz kadro dışı bırakma kararı aldık." ifadeleri kullanıldı.

Nainggolan: "Düşünmeden hareket ettim"

Nainggolan ise "Üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Bu yaptığımın tamamen yanlış olduğunu biliyorum ancak düşünmeden hareket ettim. Kulüp, kabul edebileceğim bir karar verdi. Her ne olursa olsun takıma hizmet etmeyi sürdüreceğim." dedi.

İlgini Çekebilir
Yabancı kuralı için değişiklik sinyali!
Habere Git

Alkollü ve ehliyetsiz araba kullanmaktan gözaltına alınmıştı

Radja Nainggolan, geçtiğimiz hafta ikinci kez alkollü şekilde ehliyetsiz araba kullanırken yakalanmıştı ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler