Galatasaray'da Moussa Dembele ve Cenk Özkaçar Gelişmesi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
06.12.2022 - 08:22 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 08:40

Transfer haberleri... Galatasaray, Lyon'da forma giyen Moussa Dembele için teklif yaparken Valencia'da oynayan Cenk Özkaçar için ise ısrarını ısrarını sürdürüyor.

Galatasaray'da Moussa Dembele ve Cenk Özkaçar Gelişmesi | Transfer Haberleri

Kulüpler Birliği Vakfı ile LaLiga tarafından düzenlenen dostluk turnuvasının son maçında Galatasaray, bu akşam İspanyol ekibi Villarreal'i konuk edecek.

Galatasaray-Villarreal maçı D-Smart'ta

Nef Stadı'nda gerçekleştirilecek mücadele, saat 20.00'de başlayacak ve maçı D-Smart naklen yayınlayacak.

Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray, İspanya'dan da Vilarreal ile Rayo Vallecano'nun katıldığı turnuvanın geride kalan maçlarında şu sonuçlar alındı:

İlgini Çekebilir
Resmi açıklama: Cristiano Ronaldo, Galatasaray'da oynamak ister
Habere Git
  • Fenerbahçe-Rayo Vallecano: 3-1
  • Galatasaray-Rayo Vallecano: 0-1
  • Fenerbahçe-Villarreal: 2-1

Galatasaray, Antalya'da kamp yapacak

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arada sarı-kırmızılı takım, 8-16 Aralık tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacak.

Kampta gerçekleştirilecek maç programı ise şu şekilde:

  • 10 Aralık saat 20.00 - Adana Demirspor - Titanic Mardan Stadı
  • 16 Aralık saat 17.00 - Toulouse - Titanic Mardan Stadı
İlgini Çekebilir
Süper Lig ekibinde ayrılık! Sözleşmesi feshedildi
Habere Git

Galatasaray'ın Adana Demirspor ve Toulouse maçları D-Smart’ta

Sarı-kırmızılı takımın Adana Demirspor ve Toulouse ile oynayacağı karşılaşmalar D-Smart’tan naklen yayınlanacak.

Galatasaray'dan Dembele'ye teklif

Öte yandan, transfer çalışmalarını da sürdüren sarı-kırmızılı takım, Lyon'un yıldız oyuncusu Dembele için ısrarını sürdürüyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Dembele'nin kulübü Lyon'la ilk teması gerçekleştiren Galatasaray Yönetimi'nin, sezon sonunda kontratı bitecek olan 26 yaşındaki santrforun bonservisine 5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Şimdi Lyon'un vereceği cevap bekleniyor, ancak Fransız kulübüne yakın kaynaklar, bu teklifin büyük ihtimalle kabul edilmeyeceğini belirtiyor.

Dembele, Galatasaray'a, "Evet" dedi

Galatasaray'a, "Evet" diyen Moussa Dembele'nin ocakta Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için resmi operasyona start verildi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan Ronaldo yorumu: "Size sormam lazım başkanım"
Habere Git

Galatasaray, Dembele'yi bonservis ödemeden almak istiyor

Galatasaray cephesi ise oyuncuyla yapılan anlaşmayı bir koz olarak kullanacak. Sarı-Kırmızılılar'ın ocak ayı itibarıyla Dembele ile resmen protokol imzalayıp, temmuz ayında bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlama seçeneği bulunuyor. Lyon'un yetkilileri ise Fransız golcüye yeni bir mukavele önerip, bu tehlikeyi bertaraf etmenin hesapları içinde. Ancak Dembele'nin Lyon'la yeni bir sözleşme fikrine sıcak yaklaşmadığı da gelen haberler arasında. Galatasaray Yönetimi, Lyon'dan olumsuz yanıt gelmesi halinde, pazarlıkları daha da sıklaştırarak süreci hızlandırmayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılı takımda Cenk Özkaçar da listede

Sarı-Kırmızılı kulübün Lyon'dan koparmak istediği bir diğer oyuncu, A Milli stoper Cenk Özkaçar. Ancak 22 yaşındaki stoperin şu sıralarda kiralık olarak oynadığı Valencia'da satın alma opsiyonunun da bulunması, Cim Bom'un işini güçleştiriyor.

İspanyol ekibinin hocası Gattuso, Cenk'in opsiyonunun karşılanıp mutlaka kulübü kazandırılmasını istiyor. Sarı-Kırmızılılar ise Cenk'le anlaşıp Valencia'nın önünü kesmek, ardından Lyon'la pazarlık masasına oturmayı planlıyor. Ancak Dembele'de kontrat kozunun kullanılması halinde, Lyon cephesinin Cenk transferine izin vermeme ihtimali de göz önünde bulunduruluyor.

İlgini Çekebilir
Kim'ler Sambaya doyar, Brezilya doymaz!
Habere Git

Öte yandan, Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda erecek olan Dembele, bu sezon çıktığı 12 maçta 2 gol kaydetti. Valencia'da kiralık oynayan ve bonservisi Lyon'da olan milli futbolcu Cenk Özkaçar ise bu sezon İspanyol ekibinde 4 maça çıktı ve 251 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler