Yıldızlar bu sezon S Sport Plus'ta buluşuyor

12.08.2021 - 17:58 | Son Güncellenme: 12.08.2021 - 18:03

Premier Lig, Serie A, La Liga ve Portekiz Ligi maçları bu sezonda da Türkiye’nin sevilen spor uygulaması S Sport Plus’ta izleyiciyle buluşacak. İşte detaylar...

Yıldızlar bu sezon S Sport Plus'ta buluşuyor

AJANSSPOR - HABER

 

Dünyanın en değerli spor organizasyonlarını kullanıcılarına web’ten cepten,tabletten ve Smart TV’den izleme keyfi yaşatan S Sport Plus, bu sezon yine dünyanın en iyi ligleri ve çok heyecanlı futbol karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak. Milyon dolarlık  gelirleriyle dünyanın en pahalı futbolcularının top koşturduğu ligler S Sport Plus’ta olacak. Premier Lig’te her hafta oynanan karşılaşmaların tamamı, İtalya Ligi Serie A, İspanya Ligi La Liga maçları sezon boyunca S Sport Plus’ta izlenebilecek.

Premier Lig’de yeni sezon Cuma akşamı 22:00’de Brentford- Arsenal maçıyla, İspanya Ligi’nde ise Valencia-Getafe maçıyla Cumartesi günü başlıyor.  İtalya liginde ise yeni sezonun ilk karşılaşmasında önümüzdeki hafta Cumartesi günü Inter ve Genoa karşılaşacak.  Yeni sezon için geri sayım başlarken S Sport Plus sporseverleri sevindiren bir de kampanya hazırladı.

“YILLIKLOCA” Kampanya Koduyla  Sezon Boyunca Dünyanın En Zengin Ligleri Sadece 139,99 TL’ye Webte, Cepte, Tablette ve Smart TV’de!

Türkiye’nin sevilen spor uygulaması S Sport Plus, dünyanın en iyi spor organizasyonlarını, film ve belgeselleri sporseverlere ulaştırmaya devam ediyor. Yeni sezonda La Liga, Premier Lig, Serie A ve Portekiz Ligi’yle birlikte UFC, NFL,NBA ve Formula 1 gibi geniş yelpazede bir içerik sunacak. Sevilen spor uygulaması; çoklu ekran özelliğiyle cepten, webten, tabletten ve TV’den izleme imkanı sunuyor. Ayrıca tekrar izle özelliğiyle kaçırılan karşılaşmalar günün istenilen saatinde izlenebiliyor. “YILLIKLOCA” kampanya koduyla  kullanıcılar; ssportplus.com üzerinden S Sport Plus yıllık pakete, 179,99 TL yerine yeni sezon fırsatıyla sadece 139,99 TL’ye üye olup La Liga, Serie, A, Premier Lig, NBA, NFL, Formula 1, UFC gibi dünyanın en önemli spor organizasyonlarının yanı sıra S Sport, S Sport2, NBATV, EDGETV, Tay TV gibi spor kanalarını da S Sport Plus’ta izleyebilecekler.

S Sport Plus Hakkında

Saran Group bünyesinde yer alan S Sport Plus uygulaması, Premier Lig, La Liga, NBA, F1, UFC ve NFL gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle Internet üzerinden sporseverlerle buluşturuyor. Kullanıcılar izlemek istedikleri maç ya da yarış programını istedikleri yerde S Sport Plus’ın çoklu ekran teknolojisiyle izleyebiliyorlar.

S Sport Plus kullanıcıları, yayınları Samsung, LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Altus, marka Smart TVler, Android TV işletim sistemli televizyonlar, Apple TV ve Google Chromecast üzerinden de doğrudan geniş ekranda izleyebildikleri gibi, ayrıca mobil cihazların AirPlay özelliği ile geniş ekran cihazlara yansıtarak da izleyebiliyorlar.

 

Kullanıcılar, S Sport Plus’ın “Tekrar İzle” özelliği sayesinde kaçırdıkları maçın tamamını, maç biter bitmez yeniden izleyebiliyorlar. “Önemli Anlar” özelliği ile kullanıcılar isterlerse maçın tamamının tekrarını ya da doğrudan maçların kritik anlarına gidip, kaçırdıkları maçın özetine ulaşabiliyorlar.

Ayrıca S Sport Plus üzerinden, S Sport, Sport 2, NBA TV, EDGE TV kanallarıyla Radyo Spor yayınlarını da takip edebilirsiniz.

 

Farklı spor branşlarında her ay 300 saatin üzerinde canlı yayın gerçekleştiren S Sport Plus’ta, “Çoklu İzleme” özelliğiyle 4 farklı canlı yayın, aynı ekran üzerinden kullanıcılar tarafından izlenebiliyor. Böylelikle hafta sonları aynı saatte yayınlanan maçları bir arada izleyebilmek kullanıcılara önemli bir konfor sağlıyor. S Sport Plus ile bir maçtan diğer maç yayına, istedikleri an istedikleri cihazda geçip, telefon, tablet, PC ya da TV cihazları üzerinden yayınları izleyebiliyorlar. S Sport Plus’ın kota dostu özellikleriyle de kullanıcılar yayın çözünürlüğünü diledikleri şekilde ayarlayarak, yayın kalitesini ve veri kullanımını kontrol edebiliyorlar.

Covid-19 salgını nedeniyle spor müsabakalarına verilen arada, S Sport Plus, üyelerinin artan içerik taleplerine, platforma dahil ettiği aksiyondan, maceraya, komediden bilim kurguya, gişe rekortmeni, bol ödüllü filmlerle yanıt veriyor. S Sport Plus böylelikle kullanıcılara spor keyfinin yanında film keyfini de sunmuş oluyor.

 

Extreme sporlardan yelkene, rodeodan su sporlarına kadar pek çok alternatif branş ve spor belgesellerini üyelerine sunan S Sport Plus tüm sporseverleri sporun zenginliğini yaşamaya davet ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler