Yine emekli oldu!

07.06.2020 - 11:23 | Son Güncellenme: 07.06.2020 - 11:23

Yine emekli oldu!

İrlandalı dövüşcü Conor McGregor, 3. kez emekli olduğunu açıkladı.

Ultimate Fighting Championship'in (UFC) 31. yaşındaki dövüşçüsü Conor McGregor sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dövüşmeyi bıraktığını duyurdu.

McGregor yaptığı paylaşımda, "Selam arkadaşlar, dövüşten emekli olmaya karar verdim. Tüm harika anılar için teşekkür ederim. Ne acayip bir serüven oldu!

Bu dünya şampiyonluğu kazandığım maçlardan birinin ardından annem ile Las Vegas’ta çektirdiğim bir fotoğraf. Rüyanızdaki yuvayı seçin, Mags seni seviyorum. Neyi arzuluyorsanız sizindir" ifadelerini kullandı.

3. kez emeklilik kararı

İrlandalı Conor McGregor daha önce 2016 ve 2019'da da emekli olacağını duyurmuş ancak sonrasında ringlere geri dönmüştü.

2018'deki hafif sıklet unvan maçında Khabib Nurmagomedov'a yenilen McGregor, son olarak ocak ayında "kovboy" lakaplı ABD'li dövüşçü Donald Cerrone'yi 40 saniyede mağlup etmişti.

Karma dövüş sanatlarının en popüler sporcuları arasında yer alan McGregor'un Cage Warriors ve UFC (Ultimate Fighting Championship) organizasyonlarında şampiyonlukları bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler