Yunus Akgün'den Galatasaray kararı! Taraftarı üzdü...

Ali Bozkurt
17.04.2024 - 21:34 | Son Güncellenme: 17.04.2024 - 21:47

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün, geleceği hakkında karar verirken transfer durumu da ortaya çıktı. Detaylar...

Yunus Akgün'den Galatasaray kararı! Taraftarı üzdü...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı satın alma opsiyonuyla birlikte Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'ün geleceği hakkında flaş iddia gündeme geldi. Genç oyuncunun transfer durumu belli oldu. Detaylar...

Geri dönmek istemiyor

Leicester City'nin bonservisini almaması halinde Yunus Akgün'ün Galatasaray'a geri dönmeye sıcak bakmadığı aktarıldı. Leicester City'nin şu an için Yunus Akgün'ün bonservisini almaya sıcak bakmadığı iddia edildi.

Yabancı dil zorladı

Habertürk'ün haberine göre; Yunus Akgün'ün İngiltere'ye adaptasyon sürecinde zorluk yaşadığı vurgulandı. Yabancı dilini beklenen seviyede geliştiremeyen Yunus Akgün'ün takım arkadaşlarıyla kaynaşmakta zorlandığı aktarıldı.

8 milyon satın alma opsiyonlu

Leicester City ile Galatasaray arasındaki anlaşmada yer alan satın alma opsiyonu maddesinin 8 milyon euro olduğu belirtildi.

23 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Leicester City'de 27 karşılaşmada forma şansı buldu. Yunus Akgün bu müsabakalarda 2 gol attı ve 3 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler