Hakan Keleş'ten Fode Koita ve Yunus Mallı için transfer açıklaması

Salim Manav
22.11.2021 - 16:44 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 16:57

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş; transfer yasağı iddiası, Beşiktaş maçı, Fode Koita ve Yunus Mallı hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Hakan Keleş'ten Fode Koita ve Yunus Mallı için transfer açıklaması

AJANSSPOR-

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş; Yeni Malatyaspor galibiyeti, transfer yasağı iddiası, Beşiktaş maçının ertelenmesi talebi, Fode Koita ve Yunus Mallı hakkında konuştu.

'Başkanımız bize güvendi ve inandı'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Hakan Keleş, "Yeni Malatyaspor maçını iyi bir oyunla kazandık, bizim için güzel bir galibiyet oldu. Ne yazık ki ülkemizde başarısız sonuçlardan sonra ilk ceza hocalara kesiliyor. Bizim takımımızda böyle bir şey olmadı. Başkanımız Hakan Karaahmet geçen sezon da, bu sezon da bize güvendi ve inandı. Başkanımız bize karşı özverili davrandı ve arkamızda durdu. Başkanımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı ve ekledi:

"İkinci yarıda Souleymane Doukara'nın yerine Balde'yi oyuna aldık. Oyun erken hamleyi gerektiriyordu, bundan dolayı bu değişikliği yaptık. Kadromuzda 3 santrfor var, üçünden de faydalanmaya çalışıyorum."

Giresunspor, Koite ve Yunus Mallı'yı transfer edecek mi?

Trabzonspor'dan Fode Koita ve Yunus Mallı hakkında ise gündeme gelen transfer iddiaları için ise Keleş, "Koita'yı sezon başında istemiştik ama Trabzonspor vermemişti. Şimdi de sakatlıklar yaşadı, büyük ihtimal alternatiflere yöneleceğiz. Yunus Mallı ile ilgilenmedik ama verirlerse alırım. Trabzonspor bize sezon başında çok destek verdi, tekrar o şekilde destek verirlerse tabii ki düşünürüz." şeklinde konuştu.

'Beşiktaş maçını cumartesi de pazar da oynarız'

Beşiktaş maçı öncesinde siyah-beyazlıların TFF'ye yaptığı erteleme talebi ve karşılaşma hakkında ise Hakan Keleş, "Beşiktaş'ın maçın pazar gününe alınması şeklinde bir talebi oldu. Biz de kulüp olarak bu durumu olumlu karşıladık. Avrupa Kupaları'nda mücadele eden takımlara bizim de destek olmamız gerekiyor. Bizim için problem yok; cumartesi de oynarız, pazar da oynarız. Sivasspor'da ilk maçıma Beşiktaş karşısında çıkmış ve 2-1 kazanmıştık. Anadolu kulüplerinin bu tarz galibiyetlere ihtiyacı var. Hedefimiz Beşiktaş deplasmanında kazanmak." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler