Fenerbahçe'de Wilfried Zaha'nın Alternatifi Karl Toko Ekambi

Akın Ungan
20.07.2023 - 16:52 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 17:03

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, Wilfried Zaha'nın alternatifini belirledi. Transfere hız veren Sarı-Lacivertliler, Lyon'un golcüsü Karl Toko Ekambi'yi radarına aldı.

Fenerbahçe'de Wilfried Zaha'nın Alternatifi Karl Toko Ekambi

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Ali Koç yönetimi, hücum hattına yapılacak takviye konusunda düğmeye bastı.

Zaha listenin başında

Hücum hattını Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ryan Kent, Umut Nayir ve Sebastian Szymanski gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, Wilfried Zaha ısrarını sürdürüyor. Fildişili yıldız, Sarı-Lacivertliler'in transfer listesinin başında bulunuyor. 

İtalya ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri yanıtsız bıraktı

Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve kulübünün uzatma teklifini geri çeviren Zaha'ya İtalya ve Suudi Arabistan'dan teklifler olduğu bilinirken, yıldız futbolcunun bu teklifleri yanıtsız bıraktığı kaydedildi. Oyuncuya Premier Lig ekiplerinin de ilgisi sürüyor.

İlgini Çekebilir
Kanarya'da Zajc gelişmesi! Temsilcisi...
Habere Git

Fenerbahçe Zaha'nın alternatifini belirledi

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Wilfried Zaha'nın alternatifini belirledi. Sarı-Lacivertliler, Ligue 1 temsilcisi Lyon'un santrforu Karl Toko Ekambi'yi aldı. 

Lyon'da 1 yıl daha sözleşmesi var

Kamerunlu golcüyü listesine alan Fenerbahçe, Zaha ile anlaşma sağlanamaması durumunda harekete geçecek. Karl Toko Ekambi'nin kulübü Lyon ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Ekambi'nin performansı

Geçtiğimiz sezonunun 2'nci yarısını Rennes'de kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki futbolcu, 19 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler