Zehra Güneş, Vakıfnbank'ta kalacak mı? Milli yıldız yanıtladı

Burak Alaca
05.10.2023 - 20:40 | Son Güncellenme: 05.10.2023 - 20:57

Vakıfbank ve Filenin Sultanları'nın gözde oyuncularından Zehra Güneş önemli açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki yıldız kulüpteki geleceğini değerlendirdi.

Zehra Güneş, Vakıfnbank'ta kalacak mı? Milli yıldız yanıtladı

AJANSSPOR-HABER

Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası zaferlerinin mimarlarından Zehra Güneş, geleceği hakkında konuştu. Yıldız voleybolcu Vakıfbank'la devam edip etmeyeceği sorusu üzerine de yeni sözleşmeye açık kapı bıraktı.  

"Mental olarak yeniden başlamak gerekiyor"

Yoğun tempoya karşın yeni sezona başlayacak olmalarıyla ilgili olarak Zehra Güneş, "Bu kadar yoğun dönem yeni bitmişken tekrar nasıl başlıyorsunuz diye soruyorlar. Yeni başarılara odaklanmak bu başarıları elde etmek ve orada iyi bir performans elde etmek için mental olarak yeni bir şeyi başlatmak gerektiğinin de farkındayız" dedi. 

"16 yaşından beri psikolojik destek"

"Ben 16 yaşından beri psikolojik destek alıyorum" diyen yıldız oyuncu, "Profesyonel bir sporcu olarak bu gerçekten önemli. Çünkü oynadığımız turnuvalar dünyanın en üst seviyelerinde ve her zaman üst düzey performans sergilemelisiniz. Devamlılığı getirebildiğimiz sürece başarıları hediye olarak size sunmaya devam edeceğiz" sözleriyle taraftara umutlu mesaj verdi.

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş'ten platonik aşk itirafı!
Habere Git

Zehra Güneş, Vakıfbank'ta kalacak mı?

Yeni sezona başlamalarıyla ilgili olarak da Zehra Güneş, "Vakıfbank'la yeni sezona başlıyorum. Vakıfbank'la devam etmek istiyorum ama zamanın bize neler getireceğini bilemeyiz. Ancak umarım sezon sonunda bunun cevabıyla birlikte beş kupayı kutladığımızda bunu konuşabiliriz" diyerek yeni sözleşmeye açık kapı bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler