Beşiktaş Vincent Aboubakar Transferini Bitirdi! İstanbul'a Geliyor

Akın Ungan
15.01.2023 - 01:09 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 01:21

Wout Weghorst'u Manchester United'a gönderen Beşiktaş, Al Nassr'dan ayrılacak olan Vincent Aboubakar'ı transfer ediyor. Golcünün İstanbul'a geleceği tarih belli oldu.

Beşiktaş Vincent Aboubakar Transferini Bitirdi! İstanbul'a Geliyor

Sezon başında Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst'a veda eden Beşiktaş, golcü arayışını sonlandırdı. Siyah-Beyazlılar, daha önce 2 farklı dönemde forma verdiği Vincent Aboubakar'ı transfer etmeye hazırlanıyor.

Abubakar ile anlaşma sağlandı! 2,5 yıllık sözleşme...

NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş, Al Nassr ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Vincent Aboubakar ile anlaşma sağladı. Kamerunlu golcü ile 2,5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Sözleşmesini feshetmesi bekleniyor

Beşiktaş, Aboubakar transferini sonlandırmak için oyuncu ile kulübü arasındaki görüşmeleri bekliyor. Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr ile olan kontratını feshetmesi durumunda Siyah-Beyazlılar'a katılacak.

İlgini Çekebilir
Aboubakar'a forma yok!
Habere Git

İşte Aboubakar'ın geliş tarihi

Vincent Aboubakar'ın 15 Ocak Pazar günü Al Nassr ile sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. Kamerunlu golcü, kulübünden ayrılmasının ardından Beşiktaş için Türkiye'ye gelecek. Aboubakar'ın 16 Ocak Pazartesi günü, İstanbul'da kendisini Beşiktaş'a bağlayan kontrata imza atacak.

Ronaldo'nun gelişi ile gözden çıkarıldı

Vincent Aboubakar, dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transfer olması ile takımda gözden çıkarıldı. Suudi ekibin yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle Ronaldo'ya lisans çıkaramaması, Kamerunlu ile yolların ayrılmasını gündeme getirdi.

Ronaldo'nun transferi Beşiktaş'ı etkiledi

Al Nassr'a transfer olarak Vincent Aboubakar'ın takımdaki durumunu belirsizleştiren Cristiano Ronaldo, Beşiktaş'ın santrforu Wout Weghorst'un transferinde de büyük rol oynadı. Ronaldo, Manchester United hakkında verdiği röportajlarla Premier Lig devi ile sorun yaşamış ve kontratını karşılıklı anlaşarak feshetmişti. Manchester United, Ronaldo'nun gidişi ile forvet arayışına girdi.

İlgini Çekebilir
Weghorst Beşiktaş taraftarına veda etti...
Habere Git

Aboubakar 2 dönem Beşiktaş forması giydi

Vincent Aboubakar, daha önce 2016/17 ve 2020/21 sezonlarında Beşiktaş'ta oynadı. Siyah-Beyazlılar'da oynadığı iki sezonda da şampiyonluk yaşayan golcü futbolcu, çıktığı 67 karşılaşmada 35 gol, 9 asist kaydetti.

Aboubakar'ın bu sezonki performansı

Vincent Aboubakar, bu sezon 12 karşılaşmada forma giydi. 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran golcü oyuncu, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Aboubakar, 1 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler