Adalı gelirse sportif direktör olacak! Mehmet Özdilek: "Hırs, coşku ve azmi gördüm"

İsa Kethüda
12.11.2023 - 20:24 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 23:22

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı'nın sportif direktör olarak düşündüğü Mehmet Özdilek, Beşiktaş'ın Başakşehir'i yendiği maç sonrası açıklamalar yaptı.

Adalı gelirse sportif direktör olacak! Mehmet Özdilek: "Hırs, coşku ve azmi gördüm"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 12'inci haftasında Beşiktaş ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, kendi sahasında 1-0 kazanmayı başardı. Beşiktaş Başkan adayı Serdal Adalı'nın spotrif direktörlük pozisyonu için görüştüklerini duyurduğu Mehmet Özdilek, TRT Spor kanalında Beşiktaş’ın Başakşehir’i 1-0 mağlup ettiği maç hakkında yorumlarda bulundu.

Mehmet Özdilek, “Öncelikle Rıza hoca ve ekibini tebrik ediyorum. Bugün Beşiktaş için önemli olan kazanmak ve rahatlamaktı. Yeni hocanın gelişi ve Beşiktaş’ın içinde olan problemleri bir kenara bırakması ve camiaya moral getirmek önemliydi” dedi.

"Beşiktaş’taki sakatlıklar darbeye bağlı değil…"

Beşiktaş’taki sakatlıkların sıklığı hakkında konuşan eski futbolcu, “Hocayla beraber yeni hocalar ve kondisyonerler geldi ben ona bağlıyorum sakatlanmaları çünkü, Beşiktaş’taki sakatlıklar darbeye bağlı değil, zorlanmaya bağlı adale sakatlıkları bunlar” açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Kartal'dan kötü gidişe "Rıza" yok
Habere Git

"Hırs, coşku ve azmi gördüm"

Beşiktaşlı futbolcuların bu maçtaki performansını değerlendiren Özdilek, “En ideal kadro ile başlanıldı maça. Maçın sonuna kadar, Beşiktaşlı futbolcularda geçmiş maçlarda olmayan hırs, coşku ve azmi gördüm” ifadelerini kullandı.

"Rebic bence bugün Beşiktaş’ın en iyi oyuncusuydu"

Ante Rebic’in performansı hakkında konuşan yorumcu, “Ante Rebic bence bugün Beşiktaş takımının en iyi oyuncusuydu. Sorumluluk aldı, topu rakip kaleye götürebildi, adam eksiltti ve top kaybı sonrası müthiş bir pres yaptı” dedi.

"Talihsiz bir sakatlık yaşadı"

Zaynutdinov’un sakatlığına ve Beşiktaş’ın oyununa değinen Mehmet Özdilek, “Zaynutdinov’u sakatlandığı sürete kadar hiç etkili bulmadım. Talihsiz bir sakatlık yaşadı. Salih ve Ghezzal’ında sakatlığı sonrası Beşiktaş oyundan zorlandı ama Rebic’in müthiş pası sonrası Muleka takımına nefes aldırdı” dedi.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal, Fred'i riske etmedi! Son durumu...
Habere Git

"Pozisyon üretebilen bir Beşiktaş vardı"

Beşiktaş’ın milli araya moralli gittiğini söyleyen eski Beşiktaş futbolcusu, “Genel olarak Beşiktaş, rakibinin puan kaybetmesi sonrası milli ara öncesi moral depoladı. Diğer maçlara göre pozisyon üretebilen bir Beşiktaş vardı ama son vuruşlardaki eksiklik hâlâ devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Serdar Adalı Başkan olursa Sportif Direktör olacak

Öte yandan Beşiktaş'ın başkan adaylarından Serdal Adalı, yaptığı açıklamada Sportif Direktörlük görevi için Mehmet Özdilek ile anlaştıklarını açıklamıştı. Adalı yaptığı açıklamada, "Sportif Direktörlük için Mehmet Özdilek'le anlaştık. Yönetimde de eski bir futbolcumuz olacak" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler