Arjantin'in kutlamasında olay! Canlı yayında Fransız yıldıza küfür

Cüneyt Muharremoğlu
20.12.2022 - 10:09 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 10:18

Dünya Kupası sırasında Lionel Messi ile aynı odada kalan Kun Aguero, Real Madrid forması giyen Fransız Eduardo Camavinga'ya küfür etti. Aguero, daha sonra "Bu parti şakası" açıklamasını yaptı.

Arjantin'in kutlamasında olay! Canlı yayında Fransız yıldıza küfür

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Şampiyonası Arjantin'in zaferiyle sona erdi. Finalde Fransa'yı normal süresi 2-2, uzatmaları 3-3 biten maçta 4-2 yenmeyi başaran tangocular kupa sevincini büyük bir coşkuyla yaşadı.

Arjantin'in kupayı kaldırmasında Aguero faktörü

Arjantin'in bu başarısında pay sahiplerinden biri de Kun Aguero oldu. Yıllarca Manchester City formasıyla başarıdan başarıya koşan futbolcu, Barcelona'ya transfer olduktan sonra kalp ritmi problemi nedeniyle futbol hayatını bitirmek zorunda kaldı. 

Lionel Messi'nin oda arkadaşı

Aguero, çocukluğundan beri Arjantin'in yıldızı Lionel Messi ile kamplarda aynı odayı paylaşıyor. Aguero, futbolu bıraktıktan sonra Messi'yi yalnız bırakmadı ve Katar'da hep yanında oldu. Hatta final maçı öncesi Aguero,  Messi'yle eski günlerdeki gibi aynı odada kaldı.

İlgini Çekebilir
Messi kupayı eve götürdü Arjantin sokağa sığmıyor
Habere Git

Aguero sahada kupayı kaldırdı

Arjantin'in penaltılarla kupayı kazanmasından sonra sahaya çıkan isimlerden biri Kun Aguero oldu. Aguero, sahada Dünya Kupası'nı kaldırdı ve taraftarlardan büyük alkış aldı.

Arjantin'in soyunma odasından canlı yayın

Lionel Messi'yi omuzlarına alarak tribünleri dolaştıran Sergio Aguero, daha sonra soyunma odasından canlı yayın açtı. 

Aguero'dan Camavinga'ya küfür

500 binin üstünde kişinin izlediği canlı yayında Aguero'dan beklenmedik bir hareket geldi. Arjantinli, Real Madrid'de forma giyen Fransız Eduardo Camavinga hakkında içinde "S.. suratlı" ifadesini bulunan bir şarkı söyledi. Messi ile Camavinga final maçında bir pozisyon sanrasında tartışma yaşamıştı.

İlgini Çekebilir
İpler gerildi! Messi'den Başiktaşlı Weghorst'a canlı yayında hakaret
Habere Git

Aguero'dan açıklama: Parti şakası

Tepkilerin büyümesi üzerine Aguero, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Camavinga'yla bir sorunu bulunmadığını belirten Arjantinli, "Bu şarkı sadece parti şakası. Ayrıca yayını seyrederseniz herkesin adıyla şakalışıldığını görürsünüz. Sorun yaratmayın" dedi.  

Aguero, Messi-Weghorst polemiğine de dahil olmuştu

Sergio Agüero, Hollanda ile oynanan maçın ardından Beşiktaş'ta forma gyen Wout Weghorst'la Lionel Messi arasında yaşanan tartışmayada karışmıştı. Aguero, Messi'ye destek vermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler