Fenerbahçe, Rodrigo Becao Transferi İçin Jeti İtalya'ya Gönderdi!

Akın Ungan
16.07.2023 - 16:09 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 16:23

Serie A ekiplerinden Udinese ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Rodrigo Becao transferi için Ali Koç'un özel jetini İtalya'ya gönderdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Rodrigo Becao Transferi İçin Jeti İtalya'ya Gönderdi!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe transferde hareketli günler yaşıyor. Şampiyonluk parolası ile yeni döneme başlayan Sarı-Lacivertliler, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi.

Kadrosunu Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Umut Nayir, Alexander Djiku gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, transferlerine devam ediyor. Sarı-Lacivertli yönetim, bir futbolcuyu daha takıma katmak için harekete geçti.

Ali Koç'un uçağı İtalya'da

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ait özel uçak, İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan kalkarak, İtalya'ya indi. Koç'un, İtalya'dan daha önce anlaşma sağladıkları Rodrigo Becao'yu alarak ülkeye dönmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal, F.Bahçe'nin yeni transferini canlı yayında duyurdu!
Habere Git

İsmail Kartal canlı yayında duyurmuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Rodrigo Becao transferinin bittiğini, oyuncu ile anlaşmanın sağlandığını canlı yayında duyurmuştu. Kartal, "Livakovic'in durumu belirsizliğini koruyor. Becao'nun transferi bitti, gerçekleşti" dedi.

Becao'nun İstanbul'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor

Becao'nun Koç'un özel uçağı ile bugün İstanbul'a gelerek, kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Rodrigo Becao'nun performansı

Udinese forması giyen Rodrigo Becao, bu sezon Serie A'da çıktığı 28 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki stoper, 11 mücadelede sarı kart, 1 karşılaşmada ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler