Bomba Mauro Icardi iddiası! Galatasaray'a veda ediyor, anlaşma sağlandı

Özgür Koç
05.05.2024 - 13:42 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 14:04

Galatasaray'ın hem geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta hem de bu sezon üst üste ikinci kez mutlu sona ulaşması yolunda en büyük gol silahı olan Mauro Icardi hakkında flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı.

Bomba Mauro Icardi iddiası! Galatasaray'a veda ediyor, anlaşma sağlandı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyen Galatasaray'da Mauro Icardi ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yunan basınında yer alan haberde Arjantinli golcünün, takımdan ayrılmak için sarı kırmızılı yönetim ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Icardi sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak iddiası

Yunan basınından Sportdog'da yer alan haberde; 2022'den bu yana Galatasaray'da forma giyen 31 yaşındaki Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin İstanbul'dan sıkıldığı ve yaz aylarında sarı kırmızılı takımdan kesin olarak ayrılacağı iddia edildi.  

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'in öğrencisi Yunan yıldız, Galatasaray'a! Rekor transfer bedeli...
Habere Git

Ayrılık için Galatasaray'a ile 9 milyon euro anlaştı

Haberin detayında, Mauro Icardi'nin serbest kalmak için Galatasaray yönetimiyle 9 milyon euro karşılığında anlaştığı da öne sürüldü. Böylelikle Arjantinli yıldız 9 milyon euro ödeme yaparak bonservisini alacak ve serbest kalacak. 

Icardi'nin yerine 3 aday

Öte yandan Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak Yunan futbolcu Fotis Ioannidis ile birlilkte İtalya Serie A'da ün yapmış bir forvet ile Avrupalı olmayan bir yıldızı gündemine aldığı da kaydedildi.

43 maçta 28 gol ve 11 asistle oynadı

Galatasaray ile 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Mauro Icardi, sarı kırmızılı formayla bu sezon 43 maçta 28 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler