CANLI| Beşiktaş- Konyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
19.02.2024 - 16:05 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 21:54

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Zorlu maçın kanalı, ilk 11'i ve canlı yayını gibi detaylar aranıyor. İşte maç linki...

CANLI| Beşiktaş- Konyaspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasının son karşılaşmasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Santos'un öğrencileri zorlu maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyor. İşte maça dair detaylar...

Beşiktaş - Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş - Konyaspor müsabakası 20.00'de başlayacak. Tüpraş Stadı’nda oynanacak maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

İlk 11'ler

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Semih, Cenk.

Konyaspor: Slowik, Ahmet, Uğurcan, Damjanovic, Guilherme, Nzonzi, Soner, Cicaldau, Prip, Ethemi, Cikalleshi

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Siyah-Beyazlı takımda 5 futbolcu, sakatlıkları nedeniyle Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra Alex-Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Erhan Hekimoğlu, kadroda yer almayacak.

4 isim geri geldi

Kara Kartal’da sakatlıklarını atlatan Salih Uçan, Jonas Svensson, Rachid Ghezzal ve Milot Rashica, kadroda yer alabilecek. Dört futbolcu, teknik direktör Fernando Santos’un görev vermesi halinde Konyaspor ile yapılacak karşılaşmada forma giyebilecek.

46. randevu

Beşiktaş ile TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig’de bugün 46. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde oynanan 45 maçın 25’ini Beşiktaş, 6’sını Konyaspor kazandı. 14 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu karşılaşmalarda Beşiktaş 88 kez fileleri havalandırırken, Konyaspor ise 43 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler