Pendikspor - Başakşehir maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

Akın Ungan
14.04.2024 - 11:35 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 15:39

Süper Lig'de Pendikspor ile Başakşehir karşılaşıyor. Tarih ve saat bilgisi ile Pendikspor - Başakşehir maçının canlı izle linki haberimizde. Detaylar.

Pendikspor - Başakşehir maçının canlı yayın bilgisi ve maç linki

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 32'inci haftasında Pendikspor ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. İki takım da bu maçı kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Pendikspor - Başakşehir maçının tarih ve saati

Pendikspor ile Başakşehir arasındaki Süper Lig maçının 14 Nisan 2024 Pazar günü, saat 13.30'da başlaması planlandı.

Pendikspor - Başakşehir maçını canlı yayınlayacak kanal

Pendikspor - Başakşehir maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanıyor.

İlk 11'ler

Pendikspor: Erdem Canpolat, Serkan, Welinton, Alpaslan, Emre, Lusamba, Midtsjo, Ndiaye, Halil, Thiam, Umut

Başakşehir: Muhammed, Dubois, Duarte, Opoku, Ömer Ali, Berkay, Deniz, Aleksic, Souza, Kemen, Piatek

Pendikspor Thiam'la golü buldu

Ev sahibi takım Pendikspor karşılaşmanın 18. dakikasında Senegalli yıldızı Mame Thiam'ın kaydettiği golle Başakşehir karşısında 1-0 öne geçti. Son 5 maçta takımının 4 golünde asist yapan isim olan Thiam, Pendikspor formasıyla çıktığı 12. lig maçında 4. golünü kaydetti.

Başakşehir, Figueiredo ile eşitliği sağladı

Başakşehir 36. dakikada eşitliği sağladı. 36. dakikada Pelkas'ın pasında ceza sahasında topla buluşan Brezilyalı futbolcu Joao Figueiredo güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1

Pelkas - Figueiredo ikinci kez sahnede

Mücadelenin 50. dakikasında Başakşehir'in ilk golünde imzası olan iki isim Pelkas ve Figueiredo ikinci kez sahneye çıktı. Pelkas'ın ara pasında ceza sahısı içinde topla buluşan Figueiredo ikinci kez meşin yuvarlığı filelerle buluşturdu ve takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

Pendikspor'un ikinci golü Midtsjö'den

Ev sahibi Pendikspor 2-1 yenik duruma düştüğü maçta 56. dakikada Midtsjö'nün takipçiliğini ve inatçılığını sürdürerek bulduğu golle skora 2-2'lik dengeyi getirdi.

Welinton çift sarıdan kırmızı kart gördü

Pendikspor'da 58. dakikada 10 kişi kaldı. Ev sahibi takımın Brezilyalı stoperi Welinton, 58. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Başakşehir Pelkas'la bir kez daha öne geçti

Başakşehir 81. dakikada maçta bir kez daha öne geçti. Takımının attığı iki golde gol paslarını veren isim olan Pelkas 81. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada savunmadan seken topu önünde buldu. Yunan futbolcu güzel bir vuruşla topu filelere göndererek skoru takımı lehine 3-1'e getirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler