Cengiz Ünder, sevgilisi Bilge Yenigül ile görüntülendi

Ali Bozkurt
03.11.2023 - 12:33 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 12:38

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe forması giyen Cengiz Ünder, 3 aydır sevgili olduğu Bilge Yenigül ile ilk defa görüntülendi. İşte ikilinin görüntüleri...

Cengiz Ünder, sevgilisi Bilge Yenigül ile görüntülendi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Marsilya'dan 4 yıllığına 15 milyon Euro'ya transfer ettiği Cengiz Ünder,  3 aydır ilişki yaşadığı Bilge Yenigül ile ilk defa yan yana görüntülendi.

Açıkhava Tiyatrosu'na gittiler

Habertürk'te yer alan habere göre, Cengiz Ünder ile Bilge Yenigül, 3 aydır yan yana hiç görüntülenmediler, sosyal medya hesaplarından birlikte fotoğraflarını da yayımlamadılar. Ünder ile Yenigül, ilk kez birlikte görüntülendi. Derya Uluğ'un Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine giden Ünder ile Yenigül, ilişkileri hakkında yorum yapmadı.

Diğer futbolcular da yer aldı

Fenerbahçeli diğer futbolcular İsmail Yüksek, Samet Akaydın, İrfan Can Kahveci; eşi Gözde Kahveci, İrfan Can Eğribayat; eşi Ceren Arpaçay Eğribayat da konseri seyretti.

Bilge Yenigül kimdir?

Bilge Yenigül, Bursa Emine Örnek Anadolu Lisesi'nden dereceyle mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Tasarımı bölümünden mezun oldu.

Yenigül, 2017'de Tarkan'ın Yolla' adlı şarkısının klibinde, 2018'de ise Ata Demirer'in 'Hedefim Sensin'de ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler