Manchester United - Chelsea: 2-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

Akın Ungan
07.12.2023 - 01:12 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 01:22

Premier Lig'de Manchester United ile Chelsea karşılaştı. Old Trafford'ta oynanan maçı Manchester United 2-1 kazandı. Maç sonucu, goller, yazılı özet...

Manchester United - Chelsea: 2-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig'in 15'inci haftası dev maça sahne oldu. Old Trafford'ta Manchester United ile Chelsea karşı karşıya geldi. Kırmızı Şeytanlar, zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı.

Bruno Fernandes kötü başladı

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Bruno Fernandes, maça kötü başladı. Portekizli futbolcu, karşılaşmanın henüz 9'uncu dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçti. Fakat bu penaltıyı gole çeviremedi.

ManU perdeyi açtı

Penaltıdan yararlanamayan Manchester United, maçın 19'uncu dakikasında gol perdesini açtı. McTominay, Manchester ekibini Chelsea karşısında öne geçiren golü kaydetti.

İlgini Çekebilir
City 7 yıl sonra bir ilki başardı! Emery yine kazandı
Habere Git

Palmer'dan cevap

Chelsea'nin sezon başında Manchester City'den 47 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği genç yıldız Palmer, beraberlik golünü attı. Chelsea, 45'inci dakikada durumu 1-1 yaptı.

McTominay yine sahnede! 3 puan ManU'nun

Manchester United'ta McTominay, 69'uncu dakikada tekrar sahneye çıktı. Başarılı futbolcu takımının ve kendisinin 2'inci golünü atarak Manchester United'ı bir kez daha öne geçirdi. Maç böylece 2-1 ev sahibi üstünlüğü ile sona erdi.

Manchester United 6'ıncı sıraya yükseldi

15 maçta 9 galibiyet, 6 mağlubiyet alan Manchester United, 27 puan ile 6'ıncı sıraya yükseldi. Chelsea ise 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 19 puanda kaldı ve 10'uncu sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Sezon başı geldi, devre arası gidiyor! Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye teklif
Habere Git

Kaleyi Onana korudu

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag, kaleyi Andre Onana'ya emanet etti. Performansıyla eleştirilen Kamerunlu file bekçisine güvenen teknik adam, milli eldiven Altay Bayındır'a henüz forma vermedi.

Senin için hazırladığımız haberler