Ryan Kent Fenerbahçe'den ayrılıyor! Acun Ilıcalı'dan transfer teklifi

Akın Ungan
07.12.2023 - 00:35 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 00:44

Sezon başında Rangers'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent ile yollar ayrılıyor. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Kent için teklif yaptı.

Ryan Kent Fenerbahçe'den ayrılıyor! Acun Ilıcalı'dan transfer teklifi

Devre arası transfer dönemine 1 ay kala kulüplerde çalışmalara hız verildi. Fenerbahçe'ye sezon başında imza atan fakat beklentileri karşılayamayan Ryan Kent'e Championship temsilcisi Hull City talip oldu.

Acun Ilıcalı Fenerbahçe ile masada

Sports Digitale'in haberine göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Ryan Kent için harekete geçti. İngiliz kulüp, Fenerbahçe'ye transfer teklifinde bulundu. 

Kiralama formülü

Fenerbahçe ile temasa geçen Acun Ilıcalı'nın transferdeki formülü belli oldu. Hull City'nin Ryan Kent'i kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belli oldu!
Habere Git

Kent İngiltere'ye sıcak

Fenerbahçe'de formadan uzak kaldığı için mutlu olmadığı iddia edilen İngiliz futbolcu, ülkesine dönmeye sıcak bakıyor. Hull City'nin ciddi şekilde ilgilendiği Kent'i toplamda 2 İngiliz, 1 İskoç takım radarında tutuyor.

Ryan Kent'in Fenerbahçe performansı

İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers ile yollarını ayırdıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Ryan Kent, Sarı-Lacivertliler ile 15 resmi maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran sol kanat, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler