Manchester City, Leeds United'ın genç yıldız adayı Gornan'ı transfer etmek istiyor.

Akın Ungan
14.11.2023 - 10:58 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 11:04

Manchester City, Leeds United altyapısındaki Finley Gornan'ı transfer etmek için devreye girdi. Gornan, en yüksek bonservis ödenecek olan genç oyuncu olacak.

Manchester City, Leeds United'ın genç yıldız adayı Gornan'ı transfer etmek istiyor.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiltere Premier Lig devi Manchester City, transfer çalışmalarına başladı. City, rotasını gelecek yatırımına çevirdi. 

15 yaşındaki Gorman radarda! Rekor kırılacak

The Sun'da yer alan habere göre Manchester City, henüz 15 yaşındaki Leeds United orta sahası Finley Gorman'ı radarına aldı. Kulüp, Premier Lig transfer rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Rekor gelecek

Daha önce Manchester United'tan 16 yaşındaki Harrison Parker'ı Reading'ten ise yaşıtı Luca Fletcher'ı kadrosuna katan Manchester City, bu transferler için 1'er milyon Paund kasasından çıkarmıştı. Athletic'in haberine göre City, Gorman için daha fazla ücret ödeyecek. Bu ise genç yıldız adayları için ödenecek en yüksek tutar olacak.

İlgini Çekebilir
Pep Guardiola bunu da gördü
Habere Git

Anlaşma 2025'te

Leeds'te okuyan genç futbolcuya 17 yaşına kadar profesyonel sözleşme teklif edilemiyor. Gorman'ı listesine alan Manchester City, Eylül 2025'te harekete geçecek.

5 maçta 2 gol, 1 asist

Leeds U18 takımıyla 5 maça çıkan Gorman, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 15 yaşındaki orta saha 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Barça da gelecek için savaşıyor! Diarra ile anlaşma tamam

La Liga devi Barcelona da City gibi geleceğe yatırım yapan kulüpler arasında yer alıyor. Katalan ekip, U17 Dünya Kupası'nın incilerinden Ibrahim Diarra'yı transfer etti. İmzaların oyuncunun 18 yaşına girdiğinde yani 2024 sonunda atılacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler