Ergin Ataman'a kötü haber! EuroLeague devi Olympiakos BC'den transfer şovu

Burak Alaca
23.09.2023 - 18:06 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 18:32

EuroLeague'de son finalist Olympiakos BC yaz döneminde önemli oyuncularını kaybettikten sonra sezonun başlamasına az bir süre kala ses getirecek takviyeler yapmak üzere.

Ergin Ataman'a kötü haber! EuroLeague devi Olympiakos BC'den transfer şovu

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in son finalisti Yunan ekibi Olympiakos BC yaz aylarında takımın kilit isimlerini kaybetmişti. Transferde şu ana kadar sessiz bir dönem geçiren Pire ekibi sezonun açılışına kısa bir zaman kala önemli hamleler yapmaya hazırlanıyor.

MVP, NBA yolunu tuttu

Geçtiğimiz sezon EuroLeague'de Olympiakos BC forması ile kariyer sezonu yaşayan 28 yaşındaki Bulgar uzun forvet Sasha Vezenkov sezonun en değerli oyuncusu seçildi. 2.06'lık yıldız oyuncu yaz aylarında NBA haklarını elinde bulunduran Sacramento Kings ile sözleşme imzalayarak takımdan ayrılmıştı.

Eski Fenerbahçeli ezeli rakibe imza attı

Olympiakos'un 33 yaşındaki Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas yaz aylarında sözleşmesini tamamlayıp takımdan ayrıldı. Adı bir süre eski takımı Fenerbahçe Beko ile de anılan yıldız oyuncu sürpriz bir şekilde Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC ile 3 yıl 10 milyon Euro'luk bir sözleşme imzalamıştı.

İlgini Çekebilir
Larkin: Milli takım olayları benim dışımda gelişiyor, Efes'e odaklandım!
Habere Git

NBA yıldızı EuroLeague'e geliyor

Ünlü Yunan gazeteci Sotiris Vetakis'in haberine göre; Olympiakos BC, NBA'de geçen sezon Los Angeles Lakers ve Washington Wizars formalarını terleten 28 yaşındaki Amerikalı guard Kendrick Nunn ile anlaşma sağladı. Geçen sezon toplam 70 maça çıkan 1.88'lik yıldız 7.1 sayı ortalaması tutturdu.

Litvanyalı forvet imza aşamasında

Eurohoops'un haberine göre; Olympiakos BC geçtiğimiz sezon Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas ile çaylak sezonunu geride bırakan 24 yaşındaki forvet Ignas Brazdeikis'in transferinde sona yaklaştı. Takımı ile 1 yıl daha kontratı olan oyuncunun transferi için bir çıkış ücreti ödenecek.

Çaylak sezonunda fark yarattı

NBA'e draft edildikten sonra New York Knicks, Orlando Magic formaları giydikten sonra Avrupa'ya Zalgiris Kaunas formasıyla dönen 2.06'lık oyuncu EuroLeague'de 35 maça çıkarken; 11.6 sayı, 2.9 ribaunt, 1.3 asist ortalamaları ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Karşıyakalı yıldız yanlış anlaşılma kurbanı oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler