Pendikspor'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay tepki: "Emeğimiz çalındı!"

Orhan Gülek
10.03.2024 - 22:19 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 22:24

Pendikspor Yardımcı Antrenörü Eren Şafak, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Pendikspor'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay tepki: "Emeğimiz çalındı!"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Siltaş Yapı Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 4-1'lik Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı. 


Ev sahibi Fenerbahçe'nin gollerini Mert Hakan Yandaş, Batshuayi (p), Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci kaydederken, Siltaş Yapı Pendikspor'un golünü Halil Akbunar kaydetti. 

Pendikspor Yardımcı Antrenörü Eren Şafak, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"İkinci yarıda hakem kararları ile yavaş yavaş geri çekilmeye başladı"

Maça iyi başladıklarını söyleyen Şafak, "Oynadığımız oyundan son derece memnunuz. İlk yarıda hafta için yaptığımız çalışmaları sahada gördük. İkinci yarıda hakem kararları ile takım yavaş yavaş geri çekilmeye başladı. Topu tutamamaya başladık ve çekilmeye başladık." dedi.

"Mert Hakan'ın 3 tane sarı kart görmesi lazımdı bugün"

Hakem kararlarına yoğun eleştiride bulunan Şafak, "Hakemle ilgili çok sıkıntı var bugün. Bütün takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı. Welinton'un kırmızı kartı olacak iş değil! Herkesin burada emeği var. Fenerbahçeli oyuncular hakemi baskı altına alıyor, Mert Hakan'ın 3 tane sarı kart görmesi lazımdı bugün. Bizim emeğimiz çalınıyor burada. 4. hakeme söylüyoruz, 'Ben ne yapabilirim?' diyor. Emeğimiz çalınıyor gerçekten. Çok üzgünüz. İki tane kırmızı kart gördük, çok dar bir kadromuz var ama hakem arkadaşımız bunu düşünmüyor. İnanıyorum ki ligde kalacağız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de gol yağmuru! Kanarya son dakikalarda açıldı
Habere Git

Siltaş Yapı Pendikspor sahada 9 kişi kaldı

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Siltaş Yapı Pendikspor futbolcusu Welinton, 61 ve 71. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 

90+1. dakikada ise Lusamba ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.

İbrahim Üzülmez de kırmızı kart gördü

Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 90+5. dakikada kırmızı kart gördü ve soyunma odasına gönderildi.

Senin için hazırladığımız haberler