Leeds United, Fenerbahçe'den Osayi-Samuel ve Ryan Kent'i transfer etmek istiyor

Akın Ungan
06.01.2024 - 09:30 | Son Güncellenme: 06.01.2024 - 09:37

Son dakika | Championship ekiplerinden Leeds United, Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel ve Ryan Kent'i transfer listesine aldı. İşte tüm detaylar...

Leeds United, Fenerbahçe'den Osayi-Samuel ve Ryan Kent'i transfer etmek istiyor

Kulüpler ara transfer dönemi hazırlıklarına başladı. Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürürken, kadroda yer alan futbolculara gelen teklifleri de değerlendiriyor.

Leeds United, Fenerbahçeli futbolcuları radarına aldı

Fotomaç'ın İngiliz medyasından aktardığı habere göre Championship ekiplerinden Leeds United, Fenerbahçe'den iki futbolcuyu radarına aldı.

Osayi-Samuel ve Kent için gelecekler

Leeds United'ın, Sarı-Lacivertli futbolcular Bright Osayi-Samuel ve Ryan Kent ile ilgilendiği kaydedildi. İngiliz kulüp, önümüzdeki hafta iki oyuncu için Fenerbahçe yönetiminin kapısını çalacak.

İlgini Çekebilir
TFF kendi programını değiştirdi! Ali Koç programın belgelerini yayınladı
Habere Git

Bright OSayi-Samuel'in bu sezonki performansı

Ocak 2021'de QPR'den Fenerbahçe'ye transfer olan Bright Osayi-Samuel, bu sezon 24 resmi maçta görev aldı. 26 yaşındaki sağ bek 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Osayi-Samuel 7 mücadelede ise sarı kart gördü.

Ryan Kent'in bu sezonki performansı

Sezon başında Rangers'tan transfer edilen Ryan Kent beklenen performansın altında kaldı. Hocası İsmail Kartal'dan istediği dakikaları alamayan İngiliz futbolcunun Sarı-Lacivertli takımda mutsuz olduğu da iddia edildi. Kent bu sezon yeni takımı ile 15 maçta süre bulabildi. 1 kez gol sevinci yaşayan 27 yaşındaki sol kanat, 2 defa arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler