Fenerbahçeli yıldıza İngiltere'den teklif!

İsa Kethüda
13.03.2024 - 12:21 | Son Güncellenme: 13.03.2024 - 12:45

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen başarılı oyuncu Bright Osayi-Samuel için İngiltere'den teklif geldi. İşte detaylar.

Fenerbahçeli yıldıza İngiltere'den teklif!

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında, deplasmanda oynanan ilk maçta 3-0 yendiği Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile taraftarı önünde yarın karşılaşacak olan Fenerbahçe'de bir futbolcuya İngiltere'den teklif geldiği iddia edildi.

Leeds United, Bright Osayi-Samuel ile ilgileniyor

Habertürk'te yer alan habere göre; İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United'ın, Nijeryalı oyuncu Bright Osayi-Samuel'i yeniden transfer listesine eklediği belirtildi.

Teklif 7 milyon pound

Haberde, Leeds'in 26 yaşındaki oyuncu için 7 milyon poundluk bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı vurgulandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da yıldız isme yol göründü!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Sarı-Lacivertli takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki sağ bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 28 karşılaşmada 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe, Nijeryalı yıldızı 28 Ocak 2021 tarihinde İngiliz ekibi QPR takımından 508 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti. 

Fenerbahçe, Avrupa'da çeyrek final için sahaya çıkıyor

Öte yandan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında yarın, deplasmanda oynanan ilk maçta 3-0 yendiği Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile taraftarı önünde karşılaşacak.

Ülker Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 20.45'te başlayacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta yönetim harekete geçti! Santos rapor verecek
Habere Git

Karadağ Futbol Federasyonundan hakem Nikola Dabanovic'in yöneteceği mücadelede Dabanovic'in yardımcılıklarını Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic yapacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nu lider tamamlayarak son 16 turuna yükselen sarı-lacivertliler, Belçika'da oynanan ilk maçı Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic'in golleriyle 3-0 kazanarak çeyrek final için avantaj elde etti.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe'de yarınki maçta 3 isim forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Joshua King'in yanı sıra, Belçika'daki mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Rade Krunic, takımlarını yalnız bırakacak.

Sakatlığını atlatan Becao'nun ise kadroya girmesi bekleniyor.

Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.

Evindeki bütün maçları kazandı

Fenerbahçe bu sezon taraftarı önünde 6 Avrupa maçına çıkarken, bu mücadelelerin hepsini kazandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. eleme turundan başlayan sarı-lacivertliler, Zimbru'yu eledikten sonra Maribor'u da saf dışı bırakarak play-off oynama hakkı kazandı. Bu turda Twente'yi geçen İsmail Kartal'ın öğrencileri, Ludogorets, Nordsjaelland ve Spartak Trnava'nın bulunduğu H Grubu'nu lider tamamladı. Fenerbahçe, eleme turlarında ve gruplarda oynadığı iç saha maçlarının hepsinden galibiyetle ayrılmayı başardı. 6 karşılaşmada 23 gol atan sarı-lacivertli takım, kalesinde ise 4 gol gördü.

İlgini Çekebilir
Kenan Yıldız, Serie A'da en iyi 3'te!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler