Ferdi Kadıoğlu: "Bu yol şampiyonluk yolu"

İsa Kethüda
10.03.2024 - 21:49 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 21:55

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Pendikspor'u mağlup ettiği karşılaşma sonrası Ferdi Kadıoğlu açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

Ferdi Kadıoğlu: "Bu yol şampiyonluk yolu"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Pendikspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1'lik skorla mağlup etti.

Maç sonrası sarı-lacivertli takımda milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu açıklamalarda bulundu.

"Bugün harika geri dönüş sergiledik"

Harika bir geri dönüşe imza attıklarını söyleyen Kadıoğlu, "Açıkçası evimizdeki oynadığımız son maçlarda istediğimiz açılışı yapamıyoruz. İşimizi zora sokuyoruz. Bugün harika geri dönüş sergiledik. Bu yol, şampiyonluk yolu.

"Gol atmayalı uzun zaman olmuştu evimizde"

Gol atmayalı uzun zaman olmuştu evimizde. Geçen sene kupa maçında bir gol atmıştım. Taraftarın önünde gol atmak beni çok mutlu ediyor. Onlar bize muazzam destek veriyor, onlara da teşekkür ederim.

"Gol ve asist yaptığım zaman mutlu oluyorum"

Yediğimiz golleri analiz etmemiz gerekiyor. Bugün yediğimiz golde pozisyon hatası yaşadık. Sonrasında da golü yedik. Gol ve asist yaptığım zaman mutlu oluyorum. Yediğimiz golde benim de hatam vardı ama bunu çevirdiğimiz için mutluyum" dedi. 

Ferdi Kadıoğlu, ligde siftah yaptı

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri ve grup aşamasında toplam 2 gol kaydetti. 24 yaşındaki milli futbolcu, 28 kez Süper Lig’de forma giyerken ligde ilk kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler