Galatasaray maçında devleşen Abdülkadir Sünger'e: Burada yok olmasını istemem!

Feride Kara
31.12.2021 - 13:15 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 13:27

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray karşısında kurtarışlarıyla konuşulan Abdülkadir Sünger için açıklamalarda bulundu.

Galatasaray maçında devleşen Abdülkadir Sünger'e: Burada yok olmasını istemem!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında yaptığı kurtarışlarla Galatasaray'a geçit vermeyen Denizlispor'un genç kalecisi Abdülkadir Sünger için Denizlispor Başkanı Mehmet Uz tekliflere açık olduklarını söyledi.

Burada yok olmasını istemem

Mehmet Uz " Abdulkadir kardeşim bütün Türkiye'nin gündeminde. Biz Denizlispor olarak menfaatimize gelecek olan her türlü teklife açığız. Teklifleri değerlendirmek zorundayız. Ben bu çocuğumuzun burada yok olmasını istemem çok bir değerse gitsin Avrupa'da oynasın, başka kulüplerde oynasın biz engel olacak durumda değiliz. Ben bu kulübün menfaatini korumak ve kollamak zorundayım. Ben kulübün menfaati doğrultusunda geleceği olan her türlü teklifi yönetim kuruluyla birlikte değerlendireceğim" dedi.

İlgini Çekebilir
Abdulkadir Sünger'in kolundaki aslan dövmesinin hikayesi!
Habere Git

Tam 19 kurtarış yaptı

Altaş Denizlispor’a turu getiren 21 yaşındaki kalecisi Abdülkadir Sünger’in penaltılar dahil 19 kurtarış yaparak maçın yıldızı oldu. Sünger geçen sezon da Denizlispor-Galatasaray maçında Emre Akbaba'nın bir penaltısını kurtararak bir açıdan Galatasaray'ın 1 gol averajla şampiyonluğu kaçırmasına neden olmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı şampiyonluktan etmiş
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler