Galatasaray'da transfer planı değişti! Lerma transferi...

28.08.2020 - 09:03 | Son Güncellenme: 28.08.2020 - 09:07

Son dakika Galatasaray transfer habereleri... Galatasasaray'da teknik patron Fatih Terim, transferlerin bir an evvel bitirilmesini istiyor. Orta saha transferinde son durum ne? Jefferson Lerma konusunda yeni bir adım atıldı mı? Lerma, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Galatasaray'da transfer planı değişti! Lerma transferi...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da gözler yeni sezon öncesi yapılacak transferlere çevrildi. Sarı-kırmızılılar orta saha transferi için yoğun bir mesaide. Galatasaray, Jefferson Lerma’ya öncelik verdi. Lerma, Galatasaray’a transfer olacak mı? Detaylar haberde…

İlk haftalardaki maçlar transfer planını değiştirdi

Fanatik’te yer alan habere göre; teknik patron Fatih Terim’in verdiği geniş çaplı liste doğrultusunda takviye çalışmalarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, transfer 5 Ekim’de biteceği için işi ağırdan alıyordu. Ancak; ilk 3 haftadaki Başakşehir ve Fenerbahçe maçları, tüm planların değişmesine yol açtı.

Yoğun trafik başladı

Yönetimle transferlerin son durumu hakkında görüşen teknik patron Fatih Terim’in, artık daha hızlı hareket edilmesini ve listedeki oyuncuların bir an önce takıma kazandırılmasını istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar bu gelişmelerin ardından deyim yerindeyse gaza bastı ve temasları sıklaştırdı.

Belhanda ve Babel’in gönderilmesi için uğraş veriliyor

Hem Belhanda ve Babel gibi gönderilmesi ve kulübe bonservis kazandırması beklenen hem de orta saha için adı geçen isimlerin transferlerini bitirmek için menajerlerle yoğun bir telefon trafiği başladı.

Lerma tamam, sıra kulübünde

Öte yandan Jefferson Lerma ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, İngiliz kulübü Bournemouth’u ikna etmeye çalışıyor. Eğer kiralama bedelinde 1 milyon Euro seviyesinde mutabakat sağlanırsa, Galatasaray Kolombiyalı orta saha oyuncusunu hiç vakit kaybetmeden İstanbul’a getirtecek.

Bournemouth, Galatasaray’ın teklifini kabul edecek mi?

25 yaşındaki futbolcu için bonservis teklifi bekleyen Bournemouth’un, şu ana kadar herhangi bir gelişme yaşanmaması nedeniyle, Cim Bom’un teklifini kabul edebileceği belirtiliyor.

Jefferson Lerma geçen sezon kaç maçta oynadı?

Kolombiyalı futbolcu geçen sezon İngiliz ekibinde 33 maçta 2708 dakika süre aldı ve 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. Futbolcu daha önce Levante ve Atletico Huila ekiplerinde de oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler