Galatasaray'da Victor Nelsson'a Tottenham'dan Transfer Teklifi

Orhan Gülek
10.06.2023 - 13:04 | Son Güncellenme: 10.06.2023 - 13:15

İngiliz devi Tottenham, Galatasaray'ın Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson'la anlaştı. İngiliz ekibi, sarı-kırmızılı kulübe ise 19+2 milyon euroluk teklifte bulundu.

Galatasaray'da Victor Nelsson'a Tottenham'dan Transfer Teklifi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'i bu sezon şampiyon tamamlayan Galatasaray'da Danimarkalı orta saha Victor Nelsson'nun performansı dikkat çekmişti. Yıldız futbolcu için kulüp tarihinin rekorunu kıracak bir teklif geldiği öne sürüldü.

Nelsson transferi Galatasaray tarihine geçebilir

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Tottenham, Victor Nelsson için Galatasaray'a 22 milyon Euro teklif etti. Galatasaray yetkilileri ise Nelsson için 25 milyon euroluk serbest kalma bedeli dışında tüm tekliflere kapalı olduğunu İngiliz ekibine bildirdi. Victor Nelsson'un transferinin söz konusu rakama gerçekleşirmesi durumunda oyuncu, Galatasaray tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak tarihe geçecek.

"Rekor, Ndiaye'ye ait"

Galatasaray'da en yüksek ücretle başka bir takıma transfer edilen rekor; 16 milyon Euro ile Badou Ndiaye'ye ait. Sarı kırmızılı ekip, Senegalli orta saha oyuncusunu 2017-18 sezonunun ara transfer döneminde Stoke City'ye satmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Galatasaray'a: "Müzemizde haram kupa yok"
Habere Git

Tottenham, Nelsson için İstanbul'a gelecek!

Tottenham yetkilileri hafta içinde İstanbul'a gelerek, transferi bitirmek istiyor. 24 yaşındaki stoper, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Victor Nelsson'un performansı

Victor Nelsson bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 35 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik katkı verdi. Başarılı futbolcunun Sarı-Kırmızılılarla 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler