İsmi Antalyaspor ile anılıyordu! Alex de Souza'nın kızı Antalya'da...

İsa Kethüda
04.05.2024 - 16:58 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 17:08

Antalyaspor ile ismi anılan Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza'nın kızı Maria Mauad De Souza, Antalya’da düzenlenen iki tenis turnuvasında yer aldı.

İsmi Antalyaspor ile anılıyordu! Alex de Souza'nın kızı Antalya'da...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürülen Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza’nın kızı Maria Mauad De Souza'nın, Antalya’da düzenlenen tenis turnuvasına katıldığı öğrenildi.

Maria Mauad De Souza tenis turnuvasına katıldı

Son Dakika sitesinde yer alan habere göre; Maria Mauad De Souza, 22-29 Nisan tarihleri arasında Antalya 16 ITF ve Antalya 17 ITF turnuvalarına katıldı.

20 yaşındaki tenisçi ana tabloya kalamadı

Antalya 16 ITF 2’nci Eleme Turu’nda Alman Laura Boehner’e 6-2 ve 6-0’lık setlerle mağlup olan 20 yaşındaki tenisçi ana tabloya kalamadı. 

İlgini Çekebilir
Alex’in Antalyaspor'a transferinde kilit rol! En yakın arkadaşının kardeşi...
Habere Git

Antalya 17 ITF turnuvasının ilk eleme turunda Polonyalı Simona Niemc’i 6-4’lük setlerle mağlup ederek 2’nci eleme turuna yükselen De Souza, bu turda ise Çinli Shuchi Chen’e 6-2, 5-7 ve 10-6’lık setlerle mağlup olarak elendi.

Sinan Boztepe, Alex de Souza iddialarını doğruladı

Öte yandan Alex de Souza'nun, Antalyaspor ile isminin anılmasından sonra Akdeniz ekibinde başkan Sinan Boztepe bir açıklama yaptı.

"Alex de Souza adaylarımızdan birisi"

Boztepe, "Bu önümüzdeki süreçte Sergen hocayla birlikte bugün konuşup, kararlarımızın neticesinde belli olacak. Yani şimdi Sergen hocamla anlaşamadıktan sonra bütün adaylardan birisi olduğu gibi Alex de Souza da adaylarımızdan birisi" dedi. 

İlgini Çekebilir
Alex de Souza, Süper Lig ekibine teknik direktör oluyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler