Simon Kjaer'in menajerinden flaş itiraf! Fenerbahçe...

Akın Ungan
22.02.2024 - 21:46 | Son Güncellenme: 22.02.2024 - 21:57

Milan'da forma giyen eski Fenerbahçeli stoper Simon Kjaer'in menajeri, oyuncunun Sarı-Lacivertli kulübe transferi hakkında flaş bir itirafta bulundu.

Simon Kjaer'in menajerinden flaş itiraf! Fenerbahçe...

Serie A devi Milan'da forma giyen Simon Kjaer'in menajeri Mikkel Beck, Ocak ayı transfer dönemi hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Beck, Fenerbahçe'nin eski oyuncusunu tekrar kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğunu itiraf etti.

"Fenerbahçe Kjaer'in durumunu sordu"

Danimarka basınından Bold'a konuşan Mikkel Beck, "Fenerbahçe'nin Kjaer'in durumunu sorduğu bir gerçek. O, Fenerbahçe'deyken büyük bir yıldızdı ve Fenerbahçe'nin hala onu geri getirme hayali var" dedi.

"Kjaer sezon ortasında değişime gitmek istemedi"

Sözlerine devam eden Beck, "Ancak Milan'la böyle bir durumda sezon ortasındayken, değişime gitmek istemedi. Simon şu anda yüzde 100'üyle Milan'a odaklanmış durumda" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Sebastian Szymanski'nin yeni adresini duyurdular! 2,5 katı bonservis...
Habere Git

Sözleşmesi bu yaz sona erecek

34 yaşındaki futbolcu bu sezon Milan formasıyla 18 maça çıktı. Takımına 1 asist katkısı sunan tecrübeli stoper, 1 mücadelede sarı kart gördü. Simon Kjaer'in Milan ile olan sözleşmesi 2024 yazında sona erecek.

Kjaer'in Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe'den 12.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında La Liga ekibi Sevilla'ya transfer olan Simon Kjaer, 2015-2017 yılları arasında Sarı-Lacivertliler'de forma giydi. Fenerbahçe ile 88 müsabakada görev alan Kjaer, 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Kjaer 15 maçta sarı kart, 1 maçta ikinci sarıdan kırmızı, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler