Leeds United, Javi Gracia ile Yollarını Ayıracak! İşte Yeni Hoca

Akın Ungan
02.05.2023 - 13:17 | Son Güncellenme: 02.05.2023 - 13:35

Premier Lig ekiplerinden Leeds United teknik direktör değişikliğine gidiyor. Javi Gracia ile yollarını ayıracak olan yönetim, Sam Allardyce'yi göreve getirecek.

Leeds United, Javi Gracia ile Yollarını Ayıracak! İşte Yeni Hoca

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiltere Premier Lig'de düşme hattından uzaklaşmak için mücadele eden Leeds United, teknik direktör değişikliğine gidiyor. İngiliz yönetim, göreve gelecek yeni ismi belirledi.

Gracia ile yol ayrılığı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Leeds United, teknik direktör Javi Gracia ile yollarını ayırmayı planlıyor. Leeds yönetiminin, Gracia'yı önümüzdeki saatlerde görevden alacağı belirtildi.

Gracia 12 maçta 3 galibiyet aldı

Şubat ayında Leeds United ile imzalayan Javi Gracia, takımın başında çıktığı 12 maçın 3'ünü kazanabildi. Gracia, 2 beraberlik alırken, 7 müsabakada mağlup oldu. Leeds United, İspanyol teknik adamın yönetiminde 0.92 puan ortalaması tutturdu.

İlgini Çekebilir
Real, Kroos ile masaya oturdu! Anlaşma tamam...
Habere Git

Sam Allardyce yolda!

Leeds United, Gracia ayrılığının ardından göreve gelecek yeni teknik direktörü belirledi. İngiliz kulüp, Sam Allardyce ile favori aday konumunda oldu.

Sezon sonuna kadar anlaşıldı

Romano'nun haberinde İngiliz teknik direktör ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı kaydedildi. Allardyce, son olarak West Bromwich'te görev almış ve takımın başında 7 ay kalmıştı.

Allardyce 26 maçta 4 kez kazandı

West Bromwich'te 26 maça çıkan 68 yaşındaki teknik adam, 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı. Allardyce, 0.73 puan ortalaması ile performans gösterdi.

İlgini Çekebilir
Yönetimden Okan Buruk'a destek! Futbolcular görüşme odasına...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler