Mehmet Altıparmak: Direkten dönen top kırılma anı oldu

07.03.2021 - 18:41 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 18:44

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 1-0 kaybettikleri Medipol Başakşehir maçının ardından “Lima’nın direkten dönen topu gol olsa belki galip gelecektik. Futbol böyle bir şey” dedi. İşte ayrıntılar…

Mehmet Altıparmak: Direkten dönen top kırılma anı oldu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 29. haftasında kendi evinde karşılaştığı Medipol Başakşehir’e 1-0’lık skorla kaybeden Gençlerbirliği’nde teknik direktör Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu. 

İlk yarının son anlarında Sandro Lima ile direkten dönen toplarına vurgu yapan deneyimli teknik adam, “Direkten dönen top maçın kırılma anı. Gol olsa belki de biz galibiyetle ayrılacaktık. Geçen hafta geri pasından, bu hafta yine büyük talihsizlikle maç kaybettik” dedi.

"Yenilgiler takımın moralini bozuyor"

Üst üste alınan yenilgilerin morallerini bozduğunu söyleyen Altıparmak şöyle konuştu: “Maçın başından sonuna kadar istekli, arzulu oyun planımız vardı. Sonuna kadar da iyi götürdük. Rakibimizi özellikle ters tarafa atacağımız toplarla yakalayacaktık.

Belli bölümlerde çok iyi oynadık ama pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimizin gole kadar doğru dürüst pozisyonu yok. Oyuncularım çok üzgünler. 3 haftadır bu kadar mücadele edip bu sonuçları almak üzüyor tabii. Ama lig uzun, ders alıp önümüze bakacağız.”

"Gençlerbirliği pes etmeyecek"

Gelecek haftaların kendileri adına final olacağını da sözlerine ekleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Sonlardaki 8-10 maçın çoğunu rakiplerimize oynayacağız. Başakşehir de 6 puanlık maçtı. Bazen 5 maç sıfır çekip, 4 maçı kazanabilirsin. Futbol böyle bir şey. Pes etmek yok” yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler