Mert Hakan Yandaş'ın, hakem Kadir Sağlam ile diyaloğuna Trio'dan sert tepki

Orhan Gülek
10.03.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 00:44

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın, Pendikspor maçının devre arasında hakem Kadir Sağlam ile diyaloğu, Trio'da çok sert sözlerle eleştirildi. Detaylar.

Mert Hakan Yandaş'ın, hakem Kadir Sağlam ile diyaloğuna Trio'dan sert tepki

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin 4-1 yendiği Pendikspor maçında Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ile maçın hakemi Kadir Sağlam arasında ilk yarının bitiminde yaşanan diyalog tartışma yarattı.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un Trio ekibi; Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran, bu diyalog üzerinden sert tepki gösterdi.

Bülent Yıldırım: "Eski bir hakem olarak çok üzüldüm"

Devre arasında Mert Hakan Yandaş'ın hakem Kadir Sağlam'a "Dikkatli ol bak buradan çıkamazsın" sözüyle ilgili Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran şu ifadeleri kullandı:

Bülent Yıldırım: "Hakemin birinci kuralı kişiliktir. Kişilik ve karakter birinci özelliktir. Hata yapabilirsiniz. Hepsinin telafisi var. Bir maçınız çok kötü geçebilir. Ancak 2'inci dakikadan şu dakikaya kadar bu diyaloğu çektiğiniz zaman, gerekli hakemlik duruşunu göstermediğiniz zaman benim için hakem değilsiniz. Benim idari gücüm olsa, şu anda bu arkadaşımızın tahtasını kapatırım, eğitim dönemine alırım. Eski bir hakem olarak çok üzüldüm. Asla kabul edilemez bir hakemlik duruşu"

Deniz Çoban: "Hakemlere karşı hareketler katlanarak devam ediyor"

Deniz Çoban: "Diyelim böyle bir şey söylemiyor. Maç bittikten sonra hakemin yanına gidip uzunca süre itiraz etmek sarı kart gerektirir. Sürekli parmağı ile işaret ederek konuşması minimum sarı karttır. MHK titiz davranmıyor. Hakemlere karşı hareketler katlanarak devam ediyor. Mutlaka hakemin sahadaki duruşu, iletişimi, tavırları, kulübelerin yönetimiyle ilgili eğitimleri mutlaka yapmanız lazım. Hakemler sahada akıllarına estiği gibi hareket ediyor"

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de gol yağmuru! Kanarya son dakikalarda açıldı
Habere Git

Bahattin Duran: "Sizin gergin olma hakkınız yok"

Bahattin Duran: "Hakem olarak sizin gergin olma hakkınız yok. Futbolcular size saygı sınırları içinde bulunması gerekiyor. Kişisel alanınıza bu oyuncuları sokup bunları yemeyin. Hemen hemen her maçta bu tip diyaloglarla karşılaşıyorsunuz"

İşte Mert Hakan Yandaş ile Kadir Sağlam arasında yaşanan olay

Fenerbahçe - Pendikspor maçının ilk yarısının bitiş düdüğüyle birlikte ortaya ilginç anlar çıktı. Fenerbahçe soyunma odasına 1-0 geride girerken, maçın hakemi Kadir Sağlam'a tribünler ve oyuncular büyük tepki gösterdi.

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'tan maçın hakemine bir tehdit geldi.

Kadir Sağlam, yanına gelen Mert Hakan Yandaş'a soyunma odasına gitmesi için uyarılarda bulundu. Bu sırada Yandaş, hakeme "Dikkatli ol, bak dikkatli ol vallahi buradan çıkamazsın" sözlerini sarf etti.

Senin için hazırladığımız haberler