NBA Süper Yıldızı Erol Bulut'u Canlı Olarak Takip Etti

Burak Alaca
06.08.2023 - 23:12 | Son Güncellenme: 07.08.2023 - 08:53

NBA'de Los Angeles Clippers forması giyen Russell Westbrook, Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City'nin Leeds United ile oynadığı maçı tribünden takip etti.

NBA Süper Yıldızı Erol Bulut'u Canlı Olarak Takip Etti

AJANSSPOR-HABER

İngiltere SkyBet Championship'in ilk haftasında Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City deplasmanda Leeds United ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmayı tribünde takip edenler arasında dikkat çeken bir isim vardı.

NBA yıldızı Erol Bulut'u izledi

NBA'de Los Angeles Clippers forması giyen 34 yaşındaki All-Star oyun kurucu Russell Westbrook, Leeds United atkısı ile tribündeydi. NBA yıldızı Erol Bulut'un İngiltere'deki ilk maçını canlı olarak takip etmiş oldu.

NBA'in tarihine makine olarak geçti

Russell Westbrook 211 ile NBA tarihinde en çok triple-double oyuncusu konumunda yer alıyor. 2016-2017 sezonunda 31.6 sayı, 10.4 asist, 10.7 ribaunt istatistikleri ile MVP ödülüne layık görülmüştü.

İlgini Çekebilir
NBA süper yıldızı Türkiye'de parkeye çıkıyor!
Habere Git

NBA'de kazanılmadık ödül bırakmadı

15 sezonluk NBA kariyeri boyunca Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Washington Wizards, Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers formaları ile ön planda olmayı başaran oyuncu 9 kez All- Star seçilmeyi başardı.

Fenerbahçe'den İngiltere'ye uzanan yolculuk

Daha önce ülkemizde Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve Gaziantep FK'yi çalıştıran 48 yaşındaki Erol Bulut 2020-2021 sezonunda İstanbul devi Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevini üstlenmişti.

Senin için hazırladığımız haberler